reklama
Kitsune
Moderator
Dzień dobryDzień dobry która dzisiaj wjeżdża z pozytywem?
Niestety nie ja
Kosinka94
Moderator
Ostatnie 2 cykle byłam od owulacji przeziębiona, w tym co był było już ostro. Wyszla mi pierwszy raz w życiu opryszczka, a dodatkowo zaczynały wychodzić zmiany łuszczycowe (wychodzi mi tylko gdy mój organizm jest bardzo, ale to bardzo osłabiony). Ciąży nie maNie mogłam się oprzeć próbowała któraś?
fckathy
Fanka BB :)
dzień dobry, a to nie Twoja kolej przypadkiem ?Dzień dobry która dzisiaj wjeżdża z pozytywem?
annn1
@amusedxxx, @fckathy na szczęście mam jeszcze kilka dni do czasu rozpoczęcia miesiączki i ewentualnej stymulacji, więc na pewno przemyśle ten powrót do starań ale też chyba zechce skonsultować to z innym ginekologiem. Bo zastanawia mnie co w sytuacji, gdy historia się powtórzy, czy nie będzie za wcześnie na ponowną laparoskopię? Więcej niepewności mam, niż pewności że będzie ok. Gdybym miała gwarancję, że to się nie powtórzy to pewnie bym się nie zastanawiała tylko rozpoczynała stymulacje.
KaMaLi
Jak sobie namaluje drugą kreskęDzień dobry która dzisiaj wjeżdża z pozytywem?
Tylko takim sposobem
Marzenaaa12
Wszystko zalezy od ciebie i twojego samopoczucia jesli nie jesteś na silach niezmuszaj sie do tego. Jesli nie jestes pewna to idz do innego gin na konsultacje bedziesz spokojniejsza.Byłam dzisiaj na wizycie u dotychczasowej mojej gin i dostałam zielone światło ze staraniami w nadchodzącym cyklu. Mamy ponownie startować ze stymulacją tym razem zwiększona dawka aby owulacja była po stronie zachowanego jajowodu. Sama nie wiem czy to nie za szybko miesiąc po CP i laparoskopii ... Normalnie bym się cieszyła ale teraz mam bardzo mieszane odczucia. Sama bije się z myślami i mam nadzieję, że okres przyjdzie jakoś wyjątkowo późno.
Charlotte9
Kiedyś się tak wkurwił@m negatywem że sobie narysowałam gruuubą krechę tylko nie miałam czerwonego długopisu więc krecha była niebieska No ale była A ostatnio zaczęłam oglądać jakiś serial na netflix w którym dziewczyna udawała ciąże ze sztucznym brzuchem i powiedziałam mojemu że jak już się naprawdę wk@rwię to sobie taki zmówięJak sobie namaluje drugą kreskę
Tylko takim sposobem
KaMaLi
HahahhaKiedyś się tak wkurwił@m negatywem że sobie narysowałam gruuubą krechę tylko nie miałam czerwonego długopisu więc krecha była niebieska No ale była A ostatnio zaczęłam oglądać jakiś serial na netflix w którym dziewczyna udawała ciąże ze sztucznym brzuchem i powiedziałam mojemu że jak już się naprawdę wk@rwię to sobie taki zmówię
Chyba powinnam to zrobić
Powiem szczerze, że nie wiem jak działać. W pracy mam taką chujoze, że po kolei wszystkich zwalniają. Czekam tylko normalnie na swoją kolej.
I teraz serio nie mam pojecia, czy tracić cykl na zrobienie biopsji endometrium?
Czy na razie się starać i czekać na cud.
Po drodze jeszcze muszę zapisać się na histeroskopie do szpitala, ale pewnie mają już troszkę odległe terminy.
Nie mam pojęcia co robić w tej sytuacji. Stracę cykle, chociaż ta biopsja może być ważna. A z tyłu głowy mam ciągle to, że zmarnuje e te miesiące i zaraz mnie wywalą
reklama
Charlotte9
A nie myślałaś o jakimś zwolnieniu? Skoro jesteś pewna że Cię zwolnią to zawsze to jakieś zabezpieczenie finansowe Ja po swoich wielu latach bezowocnych starań przestałam raczej wierzyć w cuda i że samo pyknie i poszłam w diagnostyke.. przynajmniej teraz mam poczucie że coś działam a nie tylko czekam na cud Na grupie na fb wyczytałam że sporo dziewczyn zaszło po histero, zawsze możesz się zapisać a w międzyczasie starać. Swoją drogą, nie wierze w cuda a rano sikałam na test mimo że dr powiedział wyraźnie że okres na pewno się spóźni po tab I weź tu bądź mądry..Hahahha
Chyba powinnam to zrobić
Powiem szczerze, że nie wiem jak działać. W pracy mam taką chujoze, że po kolei wszystkich zwalniają. Czekam tylko normalnie na swoją kolej.
I teraz serio nie mam pojecia, czy tracić cykl na zrobienie biopsji endometrium?
Czy na razie się starać i czekać na cud.
Po drodze jeszcze muszę zapisać się na histeroskopie do szpitala, ale pewnie mają już troszkę odległe terminy.
Nie mam pojęcia co robić w tej sytuacji. Stracę cykle, chociaż ta biopsja może być ważna. A z tyłu głowy mam ciągle to, że zmarnuje e te miesiące i zaraz mnie wywalą