reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Nie mogłam się oprzeć 🙈🙈 próbowała któraś? 🙃🙃
Ostatnie 2 cykle byłam od owulacji przeziębiona, w tym co był było już ostro. Wyszla mi pierwszy raz w życiu opryszczka, a dodatkowo zaczynały wychodzić zmiany łuszczycowe (wychodzi mi tylko gdy mój organizm jest bardzo, ale to bardzo osłabiony). Ciąży nie ma 😉

@amusedxxx, @fckathy na szczęście mam jeszcze kilka dni do czasu rozpoczęcia miesiączki i ewentualnej stymulacji, więc na pewno przemyśle ten powrót do starań ale też chyba zechce skonsultować to z innym ginekologiem. Bo zastanawia mnie co w sytuacji, gdy historia się powtórzy, czy nie będzie za wcześnie na ponowną laparoskopię? Więcej niepewności mam, niż pewności że będzie ok. Gdybym miała gwarancję, że to się nie powtórzy to pewnie bym się nie zastanawiała tylko rozpoczynała stymulacje.

Byłam dzisiaj na wizycie u dotychczasowej mojej gin i dostałam zielone światło ze staraniami w nadchodzącym cyklu. Mamy ponownie startować ze stymulacją tym razem zwiększona dawka aby owulacja była po stronie zachowanego jajowodu. Sama nie wiem czy to nie za szybko miesiąc po CP i laparoskopii ... Normalnie bym się cieszyła ale teraz mam bardzo mieszane odczucia. Sama bije się z myślami i mam nadzieję, że okres przyjdzie jakoś wyjątkowo późno.
Wszystko zalezy od ciebie i twojego samopoczucia jesli nie jesteś na silach niezmuszaj sie do tego. Jesli nie jestes pewna to idz do innego gin na konsultacje bedziesz spokojniejsza.

Jak sobie namaluje drugą kreskę 💃
Tylko takim sposobem 🙈
Kiedyś się tak wkurwił@m negatywem że sobie narysowałam gruuubą krechę tylko nie miałam czerwonego długopisu więc krecha była niebieska 🤣 No ale była 🤣 A ostatnio zaczęłam oglądać jakiś serial na netflix w którym dziewczyna udawała ciąże ze sztucznym brzuchem i powiedziałam mojemu że jak już się naprawdę wk@rwię to sobie taki zmówię 🤣🤦‍♀️
Insanity Going Crazy GIF

Kiedyś się tak wkurwił@m negatywem że sobie narysowałam gruuubą krechę tylko nie miałam czerwonego długopisu więc krecha była niebieska 🤣 No ale była 🤣 A ostatnio zaczęłam oglądać jakiś serial na netflix w którym dziewczyna udawała ciąże ze sztucznym brzuchem i powiedziałam mojemu że jak już się naprawdę wk@rwię to sobie taki zmówię 🤣🤦‍♀️
Insanity Going Crazy GIF
Hahahha❤️
Chyba powinnam to zrobić🙈

Powiem szczerze, że nie wiem jak działać. W pracy mam taką chujoze, że po kolei wszystkich zwalniają. Czekam tylko normalnie na swoją kolej.
I teraz serio nie mam pojecia, czy tracić cykl na zrobienie biopsji endometrium?
Czy na razie się starać i czekać na cud.
Po drodze jeszcze muszę zapisać się na histeroskopie do szpitala, ale pewnie mają już troszkę odległe terminy.

Nie mam pojęcia co robić w tej sytuacji. Stracę cykle, chociaż ta biopsja może być ważna. A z tyłu głowy mam ciągle to, że zmarnuje e te miesiące i zaraz mnie wywalą😒

reklama
Hahahha❤️
Chyba powinnam to zrobić🙈

Powiem szczerze, że nie wiem jak działać. W pracy mam taką chujoze, że po kolei wszystkich zwalniają. Czekam tylko normalnie na swoją kolej.
I teraz serio nie mam pojecia, czy tracić cykl na zrobienie biopsji endometrium?
Czy na razie się starać i czekać na cud.
Po drodze jeszcze muszę zapisać się na histeroskopie do szpitala, ale pewnie mają już troszkę odległe terminy.

Nie mam pojęcia co robić w tej sytuacji. Stracę cykle, chociaż ta biopsja może być ważna. A z tyłu głowy mam ciągle to, że zmarnuje e te miesiące i zaraz mnie wywalą😒
A nie myślałaś o jakimś zwolnieniu? Skoro jesteś pewna że Cię zwolnią to zawsze to jakieś zabezpieczenie finansowe 🫤 Ja po swoich wielu latach bezowocnych starań przestałam raczej wierzyć w cuda i że samo pyknie i poszłam w diagnostyke.. przynajmniej teraz mam poczucie że coś działam a nie tylko czekam na cud 🥴 Na grupie na fb wyczytałam że sporo dziewczyn zaszło po histero, zawsze możesz się zapisać a w międzyczasie starać. Swoją drogą, nie wierze w cuda a rano sikałam na test mimo że dr powiedział wyraźnie że okres na pewno się spóźni po tab 🙈 I weź tu bądź mądry..

Do góry