reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Dla mnie takie cienkie owulaki średnio 🙈 a domowe laboratorium kupujesz online czy stacjonarnie? Na Allegro można dorwać w spoko cenie
Na Allegro kupuję więcej, ale i tak cenowo te 50 sztuk wychodziłoby korzystniej. Tyle, że nie tylko cena jest ważna, więc chyba nie będę ryzykować, bo z tych z Laboratorium byłam zadowolona zawsze :)

Mój przyjaciel Hachiko - płakałam, Zielona Mila - płakałam, Pearl Harbour - płakałam, pytani na czym ja nie płakałam, ja na wszystkim płaczę :D

Mam wynik progesteronu....owulacja była, i chyba jednak nie tu leży problem

Załączniki

• IMG_20240218_204131.jpg
    IMG_20240218_204131.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 145
Na Allegro kupuję więcej, ale i tak cenowo te 50 sztuk wychodziłoby korzystniej. Tyle, że nie tylko cena jest ważna, więc chyba nie będę ryzykować, bo z tych z Laboratorium byłam zadowolona zawsze :)

Mój przyjaciel Hachiko - płakałam, Zielona Mila - płakałam, Pearl Harbour - płakałam, pytani na czym ja nie płakałam, ja na wszystkim płaczę :D
Może easy@home z amazona wyjdą taniej, tez są dobre ☺️

reklama
Była i wynik jest w miarę, ale też nie jakiś szałowy, powiedziałabym na granicy. Moim zdaniem, trzeba powtórzyć w następnym cyklu, by mieć pewność, że nie ma niedomogi.
Powtórzę ale za każdym razem jak robiłam progesteron wychodził 11-12 🤷 patrząc na normy laboratorium to wynik wygląda dobrze 🤷

Do góry