reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Tryb znajdowania objawów uważam za otwarty. Cały dzień boli mnie podbrzusze raz z jednej raz z drugiej strony. Bardziej czuje kawę i rybę. No i piersi jakoś tak bardziej czuje i wcześniej niz zawsze🤔
Myśle, ze 5dpo to jednak jeszcze za wcześnie na doszukiwanie się takich objawów. Ale za pare dni.. 😀

reklama
Wrzucam się z moim chujkocieniem 7 dpo (po kij ja testowałam🙈)
Słynę już z tych chujkocieni 👌
Nie czuje jakby coś miało być. Chyba zrobię sobie galerie chujkocieni.
Jutro niw testuję, pierdylam to. Czekam do 10 dpo.

Załączniki

• IMG_20240218_171226.jpg
    IMG_20240218_171226.jpg
    931,3 KB · Wyświetleń: 193
  • IMG_20240218_165931.jpg
    IMG_20240218_165931.jpg
    702,8 KB · Wyświetleń: 194
Wrzucam się z moim chujkocieniem 7 dpo (po kij ja testowałam🙈)
Słynę już z tych chujkocieni 👌
Nie czuje jakby coś miało być. Chyba zrobię sobie galerie chujkocieni.
Jutro niw testuję, pierdylam to. Czekam do 10 dpo.
mi takie przerywy robią meeeega dobrze na głowę. W ogóle teraz mam te dwa cykle bez starań i jest to ekstra, mega odpoczywam i łapię dystans. Z testowaniem trochę coś innego, ale sprowadza się do podobnego rodzaju napięcia

mi takie przerywy robią meeeega dobrze na głowę. W ogóle teraz mam te dwa cykle bez starań i jest to ekstra, mega odpoczywam i łapię dystans. Z testowaniem trochę coś innego, ale sprowadza się do podobnego rodzaju napięcia
Ja zwykle wyłapuje jakieś chujki, a potem nic z tego nie ma.
Nie wiem w sumie po kij ja nalałam na tego testa. Ale mialam ostatni z tej paczki, czekał cierpliwie. A musiałam zrobić porządki 😂
No cóż, pewnie był ostatni i przeleżały 😂👌

Ja zwykle wyłapuje jakieś chujki, a potem nic z tego nie ma.
Nie wiem w sumie po kij ja nalałam na tego testa. Ale mialam ostatni z tej paczki, czekał cierpliwie. A musiałam zrobić porządki 😂
No cóż, pewnie był ostatni i przeleżały 😂👌
na pewno tak było! Stary i tylko do śmieci się nadawał! 10 DPO zrobisz i będą dwie grube krechy

reklama
Do góry