reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Ja jeszcze muszę się wyżalić, że oglądałam to już miliony razy i zawsze ryczę tak samo...

Mianowicie jest to odcinek z "Rancza" kiedy śpiewają całą wsią "Rotę" dla Lucy.

Kto oglądał, ten wie 🥹🥹🥹

Apropo śluzu, jaki macie przed okresem? U mnie w tym cyklu bardzo dziwnie. Jak miałam te plamienia to był gęsty i żółty, teraz jest taki śliski, przeźroczysty. Ciągle mam wrażenie "mokrości" jak przy dniach płodnych, cały czas mi się wydaje że ostałam okres
Z obserwacji wynika u mnie różnie, raz mokro i ślisko, raz gęsto i biało-kremowo, ale zawsze doba, dwie przed @ sucho.
Standardowo witam z rolki papieru. Niby cos przebija, ale na 100% to testowa bo wczoraj też przebijało więc gdyby to była ciąża to już powinna być ładna różowa kreseczka 🤷‍♀️
Raz czy dwa miałam partię pink, gdzie testowa jak na złość była wyraźna. Wkurzające, wole te partie czysto białe🙃🫠
tak, nie pomyliłaś, niedrożny był jeden, drugi niewiadomo, ale w styczniu na monitoringu, jak pęcherzyk miał 16 mm było bez zmian, lewy niedrożny, a dominujący na prawym, a jak w pon. Przyszłam sprawdzić na moni to już na prawym była też woda…. Więc obydwa….
Plany walentynkowe sparaliżowane ale też w ważnym celu;)
Trzymam kciuki, by wszystko się wyprostowało✊✊
jeżu u mnie tez nic a nic bólu w piersiach, a zazwyczaj bolą jak szalone
Mnie od dnia piku bolą, jakbhm 2 kamienie nosiła, najgorzej jak ktoś z nienacka trąci, albo głowę połozy, bo weekend bez stanika mam 🤣😂 ale jestem 2 może 3 dni po, więc norma.
Cześć dziewczyny, aj te podczytuję, chociaż przyznaję się, że nie wszystko, bo zwyczajnie nie mam czasu. Myślałam, że jak mnie nie było, to coś tu się pojawi, ale widzę, że luty felerny jakiś :/ Ja powinnam za chwilę mieć owulację, ale nawet nie chce mi się nic robić 😒 Czasem sobie już tak myślę, żeby dać sobie spokój i zdać się a los, ale później przychodzi środek cyklu i jednak muszę sobie posikać na te owulaki ;)
Skąd my to znamy 😁🤣
Wrzucam się z moim chujkocieniem 7 dpo (po kij ja testowałam🙈)
Słynę już z tych chujkocieni 👌
Nie czuje jakby coś miało być. Chyba zrobię sobie galerie chujkocieni.
Jutro niw testuję, pierdylam to. Czekam do 10 dpo.
No widać coś🤔 chcesz powiedzieć, że słyniesz bardziej ode mnie, chętnie koronę odstąpię aleeee jak tylko przyszły testy premom 50 szt, nasikałam sobie w celu przypomnienia czy mają swoją fabryczną a test wyszedł mi taki😝😁🤣 no korony nie oddam, ja trafiam najlepsze fejki.
A film przy którym płakałyście jak bóbr?

Ja na "Mój przyjaciel Hachiko".
Gdzie śpiewają raki😪😭
Weekend upłynął mi na porządkowaniu garderoby całego domu,czyli 1/3 za mną i wystawiłam 155 przedmiotów na vinted, zarabiając wczoraj na kilku 120 zł, zawsze coś z tego wpadnie, zamiast pojsc do śmieci ale ile z tym roboty, to masakra jakaś. Nogi mnie bolą😅🤣😂

Załączniki

• 20240209_090742.jpg
    20240209_090742.jpg
    457,8 KB · Wyświetleń: 165
  • 20240209_091031.jpg
    20240209_091031.jpg
    439,1 KB · Wyświetleń: 166
reklama
Z obserwacji wynika u mnie różnie, raz mokro i ślisko, raz gęsto i biało-kremowo, ale zawsze doba, dwie przed @ sucho.
Raz czy dwa miałam partię pink, gdzie testowa jak na złość była wyraźna. Wkurzające, wole te partie czysto białe🙃🫠

Trzymam kciuki, by wszystko się wyprostowało✊✊

Mnie od dnia piku bolą, jakbhm 2 kamienie nosiła, najgorzej jak ktoś z nienacka trąci, albo głowę połozy, bo weekend bez stanika mam 🤣😂 ale jestem 2 może 3 dni po, więc norma.

Skąd my to znamy 😁🤣
No widać coś🤔 chcesz powiedzieć, że słyniesz bardziej ode mnie, chętnie koronę odstąpię aleeee jak tylko przyszły testy premom 50 szt, nasikałam sobie w celu przypomnienia czy mają swoją fabryczną a test wyszedł mi taki😝😁🤣 no korony nie oddam, ja trafiam najlepsze fejki.
Gdzie śpiewają raki😪😭
Weekend upłynął mi na porządkowaniu garderoby całego domu,czyli 1/3 za mną i wystawiłam 155 przedmiotów na vinted, zarabiając wczoraj na kilku 120 zł, zawsze coś z tego wpadnie, zamiast pojsc do śmieci ale ile z tym roboty, to masakra jakaś. Nogi mnie bolą😅🤣😂

Mając takie fabryczne chyba bym oszalała 😲

Do góry