reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Hej, chciałam dać znać, że trochę Was oszukałam.
Na początku lutego podchodziliśmy do drugiej IUI, nie mówiłam nic, bo nie chciałam żadnych rozmów i rozkmin na ten temat.
IUI nieudana. Ale pomyślałam, ze ucziciwie bedzie Wam powiedzieć, bo jednak mase wsparcia od Was dostałam.
IUI była z zastrzykiem, zrobiona niemal w idelanym momencie, więc mozecie się domyślać, jak mnie zmiotła ta porażka, dlatego nie wykluczam, że będzie mnie tu mniej.
Ja obstawiałam w drugą stronę.
Bardzo mi przykro :(

reklama
A tak btw też tak macie oglądając razem film, że jak się seksują albo jakiś erotyczny epizod się zaczyna rozkręcać , to za chwile i u Was zaczyna się coś dziać? 🙈🤣
Bo u Nas to jest nagminne😂
Taaaaak, u nas to samo 😂 mój mąż też miał niedawno taką rozkminę i przy takich scenach rzuca coś często typu "naoglądasz się seksów i potem znowu będziesz chciała" 😂

A tak btw też tak macie oglądając razem film, że jak się seksują albo jakiś erotyczny epizod się zaczyna rozkręcać , to za chwile i u Was zaczyna się coś dziać? 🙈🤣
Bo u Nas to jest nagminne😂
Za młodu tak było, po to włączało się filmy 😆 a teraz jak coś oglądamy to faktycznie oglądamy, teges szmeges po albo między odcinkami😅

U mnie zaszła kolejna modyfikacja planu - przewidywałam ją już od poniedziałku, więc zdążyłam się już oswoić z tą myślą, a wczorajsze badanie tylko to potwierdziło. Pęcherzyki przestały się rozwijać i wczoraj zostały tylko dwa większe, więc punkcja odpadła nim została zaplanowana. Dzisiaj zrobiłam zastrzyk, a jutro robimy iui.

Jeśli nic się nie wydarzy, kolejny cykl będzie z innymi lekami albo dawkami, bo trudno powiedzieć co spowodowało, że szło dobrze, a po kilku dniach się posypało.

Więc działamy - ale inaczej 🤷‍♀️
A może dawki były za niskie ?

Za młodu tak było, po to włączało się filmy 😆 a teraz jak coś oglądamy to faktycznie oglądamy, teges szmeges po albo między odcinkami😅
A to nieee, w takich wypadkach przewija się poprostu do odpowiedniego momentu, między odcinkami byśmy nie zdążyli😂 czesto" po" nie ma już siły i chęci na dalsze oglądanie (uroki bycia 30+ 😅🫣) i często zostaje odcinek albo jakaś część filmu na następny dzień🤣🤣

Tak przy okazji filmów i seriali, może któraś ma do polecenia jakiś fajny serial na HBO Max? Najlepiej jakiś kryminał 😄😄

reklama
Do góry