reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

A tak btw też tak macie oglądając razem film, że jak się seksują albo jakiś erotyczny epizod się zaczyna rozkręcać , to za chwile i u Was zaczyna się coś dziać? 🙈🤣
Bo u Nas to jest nagminne😂
Zależy, bo np po akcjach erotycznych z gry tron to raczej słabo się chce, ale przy normalnych filmach jest już inna bajka 😉

reklama
A tak, żeby zrzucić trochę stresu to jakbyście mogły wybrać miesiąc narodzin Waszego dziecka to jaki byście wybrały i dlaczego?
Maj - sierpień 🙈 zimę jakoś się ogarnie w kombinezonach, na kolejną już jest fajny, stabilny i chodzący człowiek 😂. Zimą są większe przerwy w karmieniu (bo maluch starszy) i nie trzeba się rozbierać tak często z tysiąca warstw jak zgłodnieje 🙈 Dla mnie same plusy... Ale cóż...aktualnie celuję w listopad/grudzień 😂 no nie mam cierpliwości 🙈

Kto maja nie kocha, jak już wszystko się tak faktycznie budzi do życia 🙈 a termin porodu to mi kompletnie na tym etapie obojętny, serio mogłabym w wigilie dzieciaka wypychać albo i w sylwestra. Byleby było 🙈
Termin pierwszej ciąży miałam na 27 grudnia 😂 ile ja planowałam jak to zrobić z świętami 🤦🤦🤦

Wszystko jedno ;) Oby tylko w końcu udało się urodzić zdrowego malucha.

Kończę dzień nadal bez okresu, z delikatnym bólem brzucha i bez plamień. Natura robi sobie ze mnie jaja. Jak jutro nie zobaczę dwóch kresek na teście, to będzie oznaczać że to nie implantacja 🤷‍♀️🤷‍♀️
No to niech już będzie jutro !!! 🙈
Ja w niedzielę w nocy dostanę wynik proga.... Mocno czekam

No to niech już będzie jutro !!! 🙈
Ja w niedzielę w nocy dostanę wynik proga.... Mocno czekam
Ja czekam razem z Tobą, ciekawi mnie czy może faktycznie ten progesteron w Twojej sytuacji nie jest zbyt niski. Być może to blokuje prawidłowy rozwój ciąży, swoją drogą trochę dziwi mnie, że ginekolog nie zlecił Tobie tego sprawdzić.

maj bo kocham ten miesiąc ♥️ natomiast w maju urodzi się córka mojego brata - mam wrażenie że wszystko co najlepsze zabrał w genach. Bo mu wszystko wychodzi. Też chciałam mieć majową córkę.
Ja też! I pamiętam jak po podroży poslubnej, ktora byla na przelomie pazdziernika/listopada tak bardzo zabolało, że się nie udało. Zawsze mówiłam, że najgorszy miesiac na urodzenie dziecka to listopad ale umówmy się... i za ten listopad bylabym cholernie wdzięczna

reklama
Ja czekam razem z Tobą, ciekawi mnie czy może faktycznie ten progesteron w Twojej sytuacji nie jest zbyt niski. Być może to blokuje prawidłowy rozwój ciąży, swoją drogą trochę dziwi mnie, że ginekolog nie zlecił Tobie tego sprawdzić.
Żaden z 10 😂 W pierwszej ciąży poleciałam na wizytę mówiąc lekarzowi, że mam progesteron 11 (5 tydzień) i powiedział mi, że wszystko ok.... Krótko po tym ciąża przestała się rozwijać 😔. Strasznie żałuję, że nie udało mi się zrobić tego progesteronu w styczniu jak planowałam....bo miałabym pełny obraz 🤦 Teraz będę się chyba starała robić co miesiąc 🙈

Do góry