reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

A tak btw też tak macie oglądając razem film, że jak się seksują albo jakiś erotyczny epizod się zaczyna rozkręcać , to za chwile i u Was zaczyna się coś dziać? 🙈🤣
Bo u Nas to jest nagminne😂
Zależy, bo np po akcjach erotycznych z gry tron to raczej słabo się chce, ale przy normalnych filmach jest już inna bajka 😉

reklama
A tak, żeby zrzucić trochę stresu to jakbyście mogły wybrać miesiąc narodzin Waszego dziecka to jaki byście wybrały i dlaczego?
Maj - sierpień 🙈 zimę jakoś się ogarnie w kombinezonach, na kolejną już jest fajny, stabilny i chodzący człowiek 😂. Zimą są większe przerwy w karmieniu (bo maluch starszy) i nie trzeba się rozbierać tak często z tysiąca warstw jak zgłodnieje 🙈 Dla mnie same plusy... Ale cóż...aktualnie celuję w listopad/grudzień 😂 no nie mam cierpliwości 🙈

Kto maja nie kocha, jak już wszystko się tak faktycznie budzi do życia 🙈 a termin porodu to mi kompletnie na tym etapie obojętny, serio mogłabym w wigilie dzieciaka wypychać albo i w sylwestra. Byleby było 🙈
Termin pierwszej ciąży miałam na 27 grudnia 😂 ile ja planowałam jak to zrobić z świętami 🤦🤦🤦

Wszystko jedno ;) Oby tylko w końcu udało się urodzić zdrowego malucha.

Kończę dzień nadal bez okresu, z delikatnym bólem brzucha i bez plamień. Natura robi sobie ze mnie jaja. Jak jutro nie zobaczę dwóch kresek na teście, to będzie oznaczać że to nie implantacja 🤷‍♀️🤷‍♀️
No to niech już będzie jutro !!! 🙈
Ja w niedzielę w nocy dostanę wynik proga.... Mocno czekam

No to niech już będzie jutro !!! 🙈
Ja w niedzielę w nocy dostanę wynik proga.... Mocno czekam
Ja czekam razem z Tobą, ciekawi mnie czy może faktycznie ten progesteron w Twojej sytuacji nie jest zbyt niski. Być może to blokuje prawidłowy rozwój ciąży, swoją drogą trochę dziwi mnie, że ginekolog nie zlecił Tobie tego sprawdzić.

maj bo kocham ten miesiąc ♥️ natomiast w maju urodzi się córka mojego brata - mam wrażenie że wszystko co najlepsze zabrał w genach. Bo mu wszystko wychodzi. Też chciałam mieć majową córkę.
Ja też! I pamiętam jak po podroży poslubnej, ktora byla na przelomie pazdziernika/listopada tak bardzo zabolało, że się nie udało. Zawsze mówiłam, że najgorszy miesiac na urodzenie dziecka to listopad ale umówmy się... i za ten listopad bylabym cholernie wdzięczna

reklama
Ja czekam razem z Tobą, ciekawi mnie czy może faktycznie ten progesteron w Twojej sytuacji nie jest zbyt niski. Być może to blokuje prawidłowy rozwój ciąży, swoją drogą trochę dziwi mnie, że ginekolog nie zlecił Tobie tego sprawdzić.
Żaden z 10 😂 W pierwszej ciąży poleciałam na wizytę mówiąc lekarzowi, że mam progesteron 11 (5 tydzień) i powiedział mi, że wszystko ok.... Krótko po tym ciąża przestała się rozwijać 😔. Strasznie żałuję, że nie udało mi się zrobić tego progesteronu w styczniu jak planowałam....bo miałabym pełny obraz 🤦 Teraz będę się chyba starała robić co miesiąc 🙈

Do góry