reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
A tak, żeby zrzucić trochę stresu to jakbyście mogły wybrać miesiąc narodzin Waszego dziecka to jaki byście wybrały i dlaczego?
Wszystko jedno ;) Oby tylko w końcu udało się urodzić zdrowego malucha.

Kończę dzień nadal bez okresu, z delikatnym bólem brzucha i bez plamień. Natura robi sobie ze mnie jaja. Jak jutro nie zobaczę dwóch kresek na teście, to będzie oznaczać że to nie implantacja 🤷‍♀️🤷‍♀️

Kończę dzień nadal bez okresu, z delikatnym bólem brzucha i bez plamień. Natura robi sobie ze mnie jaja. Jak jutro nie zobaczę dwóch kresek na teście, to będzie oznaczać że to nie implantacja 🤷‍♀️🤷‍♀️
Trzymam za Ciebie cały czas kciuki. Oby ten brak okresu zwiastował dobrą nowinę 🥰

Ja dziś 5 dpo a ból podbrzusza wydaje mi się ,że nasilony.. dosłownie jakby już miała być 😵‍💫 nie wiem czy to przed 🐒 za 10 dni ma przyjść.. może któraś z was tak wcześnie miała objawy przepowiadające 🐒🤔?

Trzymam mocno kciuki! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Ja dziś 5 dpo a ból podbrzusza wydaje mi się ,że nasilony.. dosłownie jakby już miała być 😵‍💫 nie wiem czy to przed 🐒 za 10 dni ma przyjść.. może któraś z was tak wcześnie miała objawy przepowiadające 🐒🤔?
Ja dzisiaj 10dpo i trzeci dzień się czuję jak na @, wczoraj i dzisiaj plamiłam a teraz cisza 😅😅

Skończyliśmy właśnie z małżonkiem oglądać serial netflixowy „Jeden dzień”. To jest taka historia, ze płakałam i nad książką, i nad filmem, i teraz oglądając serial. Mąż tez łezkę uronił 🙈
Oooo lubie takie wspólne chlipanie nad filmem wieczoram, przytuleni na łyżeczkę 🫠 mąż z tyłu, żebym nie widziała że ma świeczki w oczach na romantiko i wzrusz momentach😅 my też zdecydowanie team wyciskaczy łez przy najbliższej okazji jak będzie czas też odpalę🙈

reklama
Do góry