reklama
wiolaho
Fanka BB :)
kwiecień maj czerwiecMaj, czerwiec
Kitsune
Moderator
Wszystko jedno Oby tylko w końcu udało się urodzić zdrowego malucha.A tak, żeby zrzucić trochę stresu to jakbyście mogły wybrać miesiąc narodzin Waszego dziecka to jaki byście wybrały i dlaczego?
Kończę dzień nadal bez okresu, z delikatnym bólem brzucha i bez plamień. Natura robi sobie ze mnie jaja. Jak jutro nie zobaczę dwóch kresek na teście, to będzie oznaczać że to nie implantacja
Sanderson
Trzymam za Ciebie cały czas kciuki. Oby ten brak okresu zwiastował dobrą nowinęWszystko jedno Oby tylko w końcu udało się urodzić zdrowego malucha.
Kończę dzień nadal bez okresu, z delikatnym bólem brzucha i bez plamień. Natura robi sobie ze mnie jaja. Jak jutro nie zobaczę dwóch kresek na teście, to będzie oznaczać że to nie implantacja
Sharley
Trzymam mocno kciuki!Wszystko jedno Oby tylko w końcu udało się urodzić zdrowego malucha.
Kitsune
Moderator
Ja dzisiaj 10dpo i trzeci dzień się czuję jak na @, wczoraj i dzisiaj plamiłam a teraz ciszaJa dziś 5 dpo a ból podbrzusza wydaje mi się ,że nasilony.. dosłownie jakby już miała być nie wiem czy to przed za 10 dni ma przyjść.. może któraś z was tak wcześnie miała objawy przepowiadające ?
anyżowa
Oooo lubie takie wspólne chlipanie nad filmem wieczoram, przytuleni na łyżeczkę mąż z tyłu, żebym nie widziała że ma świeczki w oczach na romantiko i wzrusz momentach my też zdecydowanie team wyciskaczy łez przy najbliższej okazji jak będzie czas też odpalęSkończyliśmy właśnie z małżonkiem oglądać serial netflixowy „Jeden dzień”. To jest taka historia, ze płakałam i nad książką, i nad filmem, i teraz oglądając serial. Mąż tez łezkę uronił
Papatk_a
Ja dzisiaj 10dpo i trzeci dzień się czuję jak na @, wczoraj i dzisiaj plamiłam a teraz cisza
Może u Ciebie to jest właśnie to
reklama
Podziel się: