reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Hej, chciałam dać znać, że trochę Was oszukałam.
Na początku lutego podchodziliśmy do drugiej IUI, nie mówiłam nic, bo nie chciałam żadnych rozmów i rozkmin na ten temat.
IUI nieudana. Ale pomyślałam, ze ucziciwie bedzie Wam powiedzieć, bo jednak mase wsparcia od Was dostałam.
IUI była z zastrzykiem, zrobiona niemal w idelanym momencie, więc mozecie się domyślać, jak mnie zmiotła ta porażka, dlatego nie wykluczam, że będzie mnie tu mniej.
Jejku, nawet nie wiesz, jak mi przykro 🥺 bardzo, bardzo tulę 😭😭

reklama
Już podziałane 😃 z rana planuje powtórzyć bo ponoć wtedy najlepsze plemniory, tak mnie ten wzgórek jajonosny zainspirował 🤣
Śmieszna nazwa 😂
Odnośnie śmiesznych nazw, to koleżanka się mnie pyta na co zwracać uwagę przy wyborze suszarki. Mówię, że samo posiadanie jej, obojętnie z jakiej firmy robi robotę, bo ubrania są mięciutkie i długo pachną 🥰
I za chwilę dodaję: „no ale zwracaj też uwagę na czujnik wilgotności” i wtedy ona parsknęła śmiechem 😂

Wstawiam post odnośnie suplementacji- co z czym łączyć, może się komuś przyda 😏

Załączniki

• IMG_0834.png
    IMG_0834.png
    833,5 KB · Wyświetleń: 117
U mnie zaszła kolejna modyfikacja planu - przewidywałam ją już od poniedziałku, więc zdążyłam się już oswoić z tą myślą, a wczorajsze badanie tylko to potwierdziło. Pęcherzyki przestały się rozwijać i wczoraj zostały tylko dwa większe, więc punkcja odpadła nim została zaplanowana. Dzisiaj zrobiłam zastrzyk, a jutro robimy iui.

Jeśli nic się nie wydarzy, kolejny cykl będzie z innymi lekami albo dawkami, bo trudno powiedzieć co spowodowało, że szło dobrze, a po kilku dniach się posypało.

Więc działamy - ale inaczej 🤷‍♀️
Kiedyś myślałam że stymulacje do ivf są pewniejsze i dają lepszy efekt.. w takim razie trzymam kciuki za iui. 🤞❤️ Może kolejna stymulacja nie będzie potrzebna. ☺️

A tak, żeby zrzucić trochę stresu to jakbyście mogły wybrać miesiąc narodzin Waszego dziecka to jaki byście wybrały i dlaczego?
Po tylu latach starań to już nie ważny jest dla mnie miesiąc tylko żeby się udało. Nawet grudzień może być akurat mam urodziny wtedy. ☺️ Z maja mam męża i akurat nasz aniołek się urodził 4 dni przed jego urodzinami. ❤️

reklama
Skończyliśmy właśnie z małżonkiem oglądać serial netflixowy „Jeden dzień”. To jest taka historia, ze płakałam i nad książką, i nad filmem, i teraz oglądając serial. Mąż tez łezkę uronił 🙈

Do góry