reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

A ja stwierdziłam, że też sobie zrobię te badania. Zamówiłam z tej strony ten pakiet standardowy. Podejrzewam, że raczej nic niepokojącego nie wyjdzie więc mogę konsultację z genetykiem na ten moment odpuścić
Dziewczyny tutaj tak ogarniają te mutacje, że Ci zrobią darmową konsultację wyników 😉

reklama
to idziemy prawie łeb w łeb, u mnie 11 dc :) a wizytę mi dzisiaj odwołali, już chyba sobie daruje sprawdzanie z której strony owulacja będzie, jakoś ta pogoda szaro bura i deszczowa sprawia, że die wszystkiego odechciewa 🫣 byle do marca
ale ja zawsze już z 5 dni przed miałam sluz plodny a poz iej bule podbrzusza czy tkliwe cycki a teraz nic😒

@LadyCaro a jak tam u Was nastawienie? Zdecydowaliście się na Kiry/kariotypy? Ja sie cały czas nastawiam na kwiecień jak będzie premia ale jakoś tak nadal nie jestem przekonana 🫣 Przymierzacie się jeszcze do IUI?

A ja stwierdziłam, że też sobie zrobię te badania. Zamówiłam z tej strony ten pakiet standardowy. Podejrzewam, że raczej nic niepokojącego nie wyjdzie więc mogę konsultację z genetykiem na ten moment odpuścić

A mogłabym prosić o podesłanie linku? Zapiszę sobie w razie w ☺️

reklama
Mój lekarz mówił, że to badanie ma być wykonane w fazie folikularnej, nieważne czy to bezpośrednio po krwawieniu zakończonym, czy w 12 dc, ważne żeby to było przed owulacją. Jakby mi wczoraj nie zrobił, to miał robić tydzien później, czyli u mnie w 13 dc a owulke mam w 14 albo 15.
Trzymam kciuki żeby jednak się udało w tym cyklu🙂, Dawaj znać jak sytuacja się rozwinie, to wszystko takie skomplikowane, bo wszystko zależy od cyklu i wiele elementów trzeba zsynchronizować odpowiednio w czasie a to trudne, my kobiety mamy przewalone niestety, oby się udało i wyniki też dotarły na czas🤞
No dzisiaj dzwoniła Pani doktor i się okazało, że dostali kontrast, więc udało się od razu przenieść drożność na czwartek (8 dc). Już mam zaklepane, czekam jeszcze na jeden wynik, ale to formalność. Oby już nic nie stało na przeszkodzie.

Ciezki ten miesiąc widzę u wielu z nas...

Do góry