reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
@anyżowe_love może i wynik nie jest super, ale przynajmniej wiesz, co może być przyczyną dotychczasowego braku ciąży. Tak, jak dziewczyny pisały - najlepiej na stałe włącz Acard, a później dodatkowo lekarz włączy heparynę - albo od owulacji albo od pozytywnego testu - szkoły są różne.

Będzie dobrze ❤️
Dziękuję kochana💜

ja tak samo, nie dałam rady tego zjeść 😅
No nie powiem żeby to było super smaczne. Jak otwieram paczkę to mam odruch wymiotny tak wali rybą. Sam makaron po dodaniu do dania też nie jest smakiem życia 😅

Ale jest skuteczny. Już parę razy schudłam na nim w dwa tygodnie po 2 - 3 kg. Ktoś powie nie dużo ale jak ja mam ogólnie problem z chudnięciem to dobre dla mnie i to. Nie ma też po nim efektu jojo choć jak przestaje się pilnować wracam do punktu wyjścia stopniowo 🫣

No nie powiem żeby to było super smaczne. Jak otwieram paczkę to mam odruch wymiotny tak wali rybą. Sam makaron po dodaniu do dania też nie jest smakiem życia 😅

Ale jest skuteczny. Już parę razy schudłam na nim w dwa tygodnie po 2 - 3 kg. Ktoś powie nie dużo ale jak ja mam ogólnie problem z chudnięciem to dobre dla mnie i to. Nie ma też po nim efektu jojo choć jak przestaje się pilnować wracam do punktu wyjścia stopniowo 🫣
no dla mnie konsystencja jest po prostu rzygotliwa. Czuję to między zębami i mam odruch :D

no dla mnie konsystencja jest po prostu rzygotliwa. Czuję to między zębami i mam odruch :D
Od razu mam z tyłu głowy swoją dietetyczną przekąskę, czyli ziarka z siemienia lnianego 😂 konsystencja też rzygotliwa ale zapewne mniej niż konjac.

Może to jest sposób, jeść tak złe rzeczy ze juz sie każdej kalorii odechciewa 😅

A Wy Dziewczyny macie swój sposób na skuteczną dietę :)?

Od razu mam z tyłu głowy swoją dietetyczną przekąskę, czyli ziarka z siemienia lnianego 😂 konsystencja też rzygotliwa ale zapewne mniej niż konjac.

Może to jest sposób, jeść tak złe rzeczy ze juz sie każdej kalorii odechciewa 😅

A Wy Dziewczyny macie swój sposób na skuteczną dietę :)?
ja akurat siemie lniane jem na sucho mielone :D i kochom :D

Ja nie mam sposobu na skuteczną dietę, bo czy jem dużo czyz mało (własnie żeby schudnąć) moja waga nie rusza z miejsca nic a nic xD a powinna!
Mam to szczęście, że mimo, że ważę dużo to raczej tego nie widać :p

ja akurat siemie lniane jem na sucho mielone :D i kochom :D

Ja nie mam sposobu na skuteczną dietę, bo czy jem dużo czyz mało (własnie żeby schudnąć) moja waga nie rusza z miejsca nic a nic xD a powinna!
Mam to szczęście, że mimo, że ważę dużo to raczej tego nie widać :p
Zazdroszczeee, ja jestem też bardzo niska więc jak przekraczam magiczna liczbe mojego BMI 57 kg to widać od razu że mam faze wzrostu 😂

reklama
Do góry