mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Dzien dobry w piątek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo od jakichś dwóch tygodni, a nic nie wyłączałam w ustawieniach i nie umiem ich przywrócić, więc podbijamy temat.Może podpowiecie. Wcześniej jak pojawiał się nowy wpis na forum czy polubienie mojego posta czy coś to dostawałam polubienie na telefon a teraz nic
Mi się to stało po aktualizacji iOS na iPhonie i myślę, że przez to mogło się coś poprzestawiać, nawet dźwięki innych powiadomień mi się pozmieniałyU mnie to samo od jakichś dwóch tygodni, a nic nie wyłączałam w ustawieniach i nie umiem ich przywrócić, więc podbijamy temat.
Oki, jedna niesmutna małpka dla Ciebie wpisanaMożna wpisać okres ale bez smutasow. Ciesze się ze przyszla bo jestem na lekach imminopresyjnych
Ja jestem w bojowym nastroju. Odliczam dni do owu Endo wczoraj powiedziała, że wyniki są dobre. Wszyscy wczoraj mówili, że prawilnie możemy się starać, więc już nie mogę się doczekaćJak tam piątkowe nastroje? Już tryb weekendowy od rana czy jeszcze robota?
mnie irytują obecne dźwięki powiadomień w IPhonieMi się to stało po aktualizacji iOS na iPhonie i myślę, że przez to mogło się coś poprzestawiać, nawet dźwięki innych powiadomień mi się pozmieniały
Mnie też irytowały, więc sobie wszystko ponownie musiałam ustawić po staremumnie irytują obecne dźwięki powiadomień w IPhonie