Izabela52
Fanka BB :)
Nie dziękuję żeby nie zapeszać jutro beta w piątek powtórzę przyrost.Gratulacje [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękuję żeby nie zapeszać jutro beta w piątek powtórzę przyrost.Gratulacje [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Nie dziękuję żeby nie zapeszać [emoji7]jutro beta w piątek powtórzę przyrost.
Ja 10lutego @ zaraz zaczynam dni płodne, @ teraz przewidziana na 09.03Czesc dziewczyny, miłego dnia ❤
Pouzupelnialam tabelkę trochę, ale o niektórych nie wiem nic dalej, z góry dzięki za pomoc, wyliczylam 11 ⏸ gratuluje dziewczyny ❤
Widać [emoji2956][emoji3590][emoji3060]Hej dziewczyny [emoji3590]
Dzisiaj rano zatestowałam i chyba jest druga kreseczka [emoji87] słaba, ale jest. Według kalendarzyka jutro powinnam mieć @, to mój 29 dzień cyklu. Czy Wy też coś widzicie, czy tylko ja mam zwidy? [emoji3166][emoji23]
Hej dziewczyny [emoji3590]
Dzisiaj rano zatestowałam i chyba jest druga kreseczka [emoji87] słaba, ale jest. Według kalendarzyka jutro powinnam mieć @, to mój 29 dzień cyklu. Czy Wy też coś widzicie, czy tylko ja mam zwidy? [emoji3166][emoji23]
WidaćHej dziewczyny
Dzisiaj rano zatestowałam i chyba jest druga kreseczka słaba, ale jest. Według kalendarzyka jutro powinnam mieć @, to mój 29 dzień cyklu. Czy Wy też coś widzicie, czy tylko ja mam zwidy?