Lytomka
Fanka BB :)
Widać ile dpo?Powiem Wam, że jeszcze nie dowierzam jutro wybieram się na betę, więc dam znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać ile dpo?Powiem Wam, że jeszcze nie dowierzam jutro wybieram się na betę, więc dam znać
Wydaje mi się, że 13, ale nie jestem na 100% pewna, może być +/- 1 dzień różnicyWidać ile dpo?
No oby obyJa cierpliwości też nie mam powtarzam sobie ze nie a i tak wzięłam i zrobiłam test. Ja w każdej ciąży przed @mialam już 2 kreski. Zdziwisz się jak zaskoczysz i w poniedziałek dwie kreseczki będą
No to tak samo jak ja. Tzn we wrześniu zaszlam od razu, 7.12 zabieg z tym że my się od tego czasu staramy i na razie nic jeszcze. To jest 2gi taki pelnoprawny cykl w którym się staram. Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Teraz już musi być tylko dobrzeCześć dziewczyny. Na wstępie gratuluję wszystkim, którym się udało. Dużo kreseczek pojawiło się w tym miesiącu
W tym miesiącu staramy się z mężem, minęły 3 miesiące od poronienia i zaczęliśmy nowy cykl starań. Mam nadzieję że tym razem wszystko dobrze się zakończy. Poprzednim razem zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu starańTestowanie wypada na 24.02, zobaczymy czy cierpliwość pozwoli czekać tak długo
To normalne. Miałam tak w każdej ciąży.Hej, dziewczyny 5tc bole podbrzusza, czasami jak kichne to tez zaboli jajnik mocniej... Mam nadzieje ze okej wszystko. W sumie poczatki ciąży takie sa ze bole sa przypominające miesiaczke. Tez tak macie?
Nie. Pierwsza beta ze wczoraj 17,36 w 13 dpo. Jutro chciałabym pójść na drugą o ile do tej pory nie umrę z nerwów. Strasznie mnie martwi ta wartość uważam że to za mało. Dlatego też nic nie pisałam na forum@Lytomka a jak u Ciebie sytuacja się rozwinęła? Bo zdaje się, że w zeszłym tygodniu miałaś negatywny test. Przyszła @?
Nie. Pierwsza beta ze wczoraj 17,36 w 13 dpo. Jutro chciałabym pójść na drugą o ile do tej pory nie umrę z nerwów. Strasznie mnie martwi ta wartość uważam że to za mało. Dlatego też nic nie pisałam na forum [emoji17]
Ale to jest bardzo ok wartość. Nie masz się czym zamartwiać. Czyli możemy chyba już gratulować Miałaś jakieś objawy?Nie. Pierwsza beta ze wczoraj 17,36 w 13 dpo. Jutro chciałabym pójść na drugą o ile do tej pory nie umrę z nerwów. Strasznie mnie martwi ta wartość uważam że to za mało. Dlatego też nic nie pisałam na forum
Ale to jest bardzo ok wartość. Nie masz się czym zamartwiać. Czyli możemy chyba już gratulować [emoji2960] Miałaś jakieś objawy?
Wczoraj miałaś 13 dpo, a w zeszłym tygodniu robiłaś test też chyba 13 dpo. Jednak źle coś policzyłaś poprzednio?