reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Cześć dziewczyny. Na wstępie gratuluję wszystkim, którym się udało. Dużo kreseczek pojawiło się w tym miesiącu 😍

W tym miesiącu staramy się z mężem, minęły 3 miesiące od poronienia i zaczęliśmy nowy cykl starań. Mam nadzieję że tym razem wszystko dobrze się zakończy. Poprzednim razem zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu starańTestowanie wypada na 24.02, zobaczymy czy cierpliwość pozwoli czekać tak długo 😁
No to tak samo jak ja. Tzn we wrześniu zaszlam od razu, 7.12 zabieg z tym że my się od tego czasu staramy i na razie nic jeszcze. To jest 2gi taki pelnoprawny cykl w którym się staram. Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Teraz już musi być tylko dobrze :D

@Lytomka a jak u Ciebie sytuacja się rozwinęła? Bo zdaje się, że w zeszłym tygodniu miałaś negatywny test. Przyszła @?
Nie. Pierwsza beta ze wczoraj 17,36 w 13 dpo. Jutro chciałabym pójść na drugą o ile do tej pory nie umrę z nerwów. Strasznie mnie martwi ta wartość uważam że to za mało. Dlatego też nic nie pisałam na forum 😔

A masz potwierdzoną owulacje u gina?
A poza tym do zagnieżdżenia dochodzi między 6 a 12 i dopiero wtedy zaczyna się wytwarzać Beta HCG więc spokojnie bez nerwów [emoji6]Moja beta 11dni po wynosiła 12,5 (owulka potwierdzona była monitoringiem)nie stresuj się niepotrzebnie.
Nie. Pierwsza beta ze wczoraj 17,36 w 13 dpo. Jutro chciałabym pójść na drugą o ile do tej pory nie umrę z nerwów. Strasznie mnie martwi ta wartość uważam że to za mało. Dlatego też nic nie pisałam na forum [emoji17]

Nie. Pierwsza beta ze wczoraj 17,36 w 13 dpo. Jutro chciałabym pójść na drugą o ile do tej pory nie umrę z nerwów. Strasznie mnie martwi ta wartość uważam że to za mało. Dlatego też nic nie pisałam na forum 😔
Ale to jest bardzo ok wartość. Nie masz się czym zamartwiać. Czyli możemy chyba już gratulować 🤭 Miałaś jakieś objawy?
Wczoraj miałaś 13 dpo, a w zeszłym tygodniu robiłaś test też chyba 13 dpo. Jednak źle coś policzyłaś poprzednio?

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie też tak Mi się kojarzy[emoji848],że poprzednio też było 13dpo i chyba nawet o jakimś plamieniu pisała. Ale daty wiadomo mogą Nam się mylić [emoji6]
Ale to jest bardzo ok wartość. Nie masz się czym zamartwiać. Czyli możemy chyba już gratulować [emoji2960] Miałaś jakieś objawy?
Wczoraj miałaś 13 dpo, a w zeszłym tygodniu robiłaś test też chyba 13 dpo. Jednak źle coś policzyłaś poprzednio?

Do góry