faktycznie cień jest trzymam kciuki żeby to było toChyba źle ustawialam prywatność na albumie-nie ogarniam troche technicznie.
Po godzinie ten cień cienia wygląda już bardziej na kreskę, no ale po godzinie to juz niewiarygodny wynik.
Że to musi być takie skomplikowane
reklama
Widać super!!! GratulacjeChyba źle ustawialam prywatność na albumie-nie ogarniam troche technicznie.
Po godzinie ten cień cienia wygląda już bardziej na kreskę, no ale po godzinie to juz niewiarygodny wynik.
Że to musi być takie skomplikowane
Wrzucać testy! Muszę się zapatrzec . U mnie już czekanie zostało. dziś 2dpo . Ale obiecałam sobie że jak nie będzie jakichś choćby mini objawów to przed 12dpo nie będę testować. Choć znajac mnie zacznę od 9. To będzie trudna walka. Zobaczymy czy się skuszę czy nie
Krakowianka89
Fanka BB :)
Zrobilam czulszy test i na tym niby też cos jest ale dużo słabiej niż wczoraj, na tyle że nawet na zdjęciu już tego nie widac.
Więc może być różnie.
Poczekam do środy i idę na bete, wkurzyły mnie te testy troche
Więc może być różnie.
Poczekam do środy i idę na bete, wkurzyły mnie te testy troche
Czarnakawa91
U mnie niestety jedno wielkie nic czekam na okres Powodzenia dziewczyny
Krakowianka89
Super ❤U mnie dzisiaj piękna niespodzianka! Tłuste dwie kreseczki
Trzymam kciuki za Was dziewczyny
AnetaManiak
Gratulacje [emoji3059]
U mnie dzisiaj piękna niespodzianka! Tłuste dwie kreseczki [emoji3059]
Trzymam kciuki za Was dziewczyny Zobacz załącznik 1238581
Hej witam sie z Wami [emoji847]
U mnie taka kreseczka byla 11 lutego, 12 lutego bylam na Beta Hcg i wynik 48,3 [emoji847] także dołączam do Was [emoji3590] do lekarza jeszcze sie nie zapisalam, świeża sprawa dzis dopiero mam termin spodziewanej miesiaczki a czulam ze fasolka jest juz jakis tydzień temu [emoji3]
U mnie taka kreseczka byla 11 lutego, 12 lutego bylam na Beta Hcg i wynik 48,3 [emoji847] także dołączam do Was [emoji3590] do lekarza jeszcze sie nie zapisalam, świeża sprawa dzis dopiero mam termin spodziewanej miesiaczki a czulam ze fasolka jest juz jakis tydzień temu [emoji3]
reklama
MyszkaMiki30
Ale się sypią [emoji3498][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] super dziewczyny [emoji3590]