teoretycznie niby wg aplikacji w telefonie, wiem, że to kiepski temat ale to w sumie dopiero pierwszy cykl minął więc nie ma się co spinać byłam u lekarza pod koniec grudnia, który stwierdził, że na luzie uprawiać seks i będzie ok zobaczymyA miałyście jakis monitoring czy robilyscie testy owu, czy temperaturę mierzyłyscie zeby potwierdzić mniej wiecej owu? Czy wyliczacie na podstawie dni cyklu?
reklama
A miałyście jakis monitoring czy robilyscie testy owu, czy temperaturę mierzyłyscie zeby potwierdzić mniej wiecej owu? Czy wyliczacie na podstawie dni cyklu?
U mnie testy owu i aplikacja. Ginekolog miesiąc temu powiedział, ze współżycie co dwa dni i wszystko będzie si
Kasiix
Aktywna w BB
A co to za witaminy? Zakupiłabym swojemuMój bierze jakieś witaminy z macą w składzie i juz po kilku dniach był dziwnie napalony [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Lily2389
Fanka BB :)
teoretycznie niby wg aplikacji w telefonie, wiem, że to kiepski temat ale to w sumie dopiero pierwszy cykl minął więc nie ma się co spinać byłam u lekarza pod koniec grudnia, który stwierdził, że na luzie uprawiać seks i będzie ok zobaczymy
Spoko nie ma problemu, ja tylko aplikacjom jakoś nie wierze po swoich przejściach ale jak robilas testy owu i wyłapałaś peak to jak mysle ze jutro z porannego moczu powinno wyjść @jagodk_a no nie ma co się spinać w 1cs to ewidentnie na żywioł trzymam kciuki dziewczyny ❤U mnie testy owu i aplikacja. Ginekolog miesiąc temu powiedział, ze współżycie co dwa dni i wszystko będzie si
Kasiix
Aktywna w BB
Ja bladą kreskę widzęHej dziewczyny, dodaje zdjęcie moje dzisiejszego testu..czy to blada kreska czy już glupieje.. Zobacz załącznik 1236474
Całkiem ładna kreska jak na 16:00. Daj znać czy dziś powtórzyłaś już powinno być ładnie widać . GratulacjeHej dziewczyny, dodaje zdjęcie moje dzisiejszego testu..czy to blada kreska czy już glupieje.. Zobacz załącznik 1236474
MyszkaMiki30
No właśnie nie chciał mi powiedzieć (nie wiem czemu[emoji81]) powiedział tylko, że kupił witaminy dla facetów i pokazał skład w internecie to widzialam : maca, cynk i coś jeszcze
A co to za witaminy? Zakupiłabym swojemu [emoji3526]
reklama
MyszkaMiki30
Za dużo siedzę na forum [emoji81]
Śniło mi się, że przyjeżdżały do mnie dziewczyny z forum robić testy. Jednej wyszły [emoji3498] [emoji4] jednej wyszło też i nie chciała i zostawiła nam zarodek taki już z rączkami i siedzieliśmy i się nim opiekowałyśmy [emoji1787][emoji2358]
Śniło mi się, że przyjeżdżały do mnie dziewczyny z forum robić testy. Jednej wyszły [emoji3498] [emoji4] jednej wyszło też i nie chciała i zostawiła nam zarodek taki już z rączkami i siedzieliśmy i się nim opiekowałyśmy [emoji1787][emoji2358]