Wlasnie nie..coś mi strzeliło do głowy i zrobiłam po 16 dopieroCzy jest to test z porannego moczu?
reklama
Wlasnie nie..coś mi strzeliło do głowy i zrobiłam po 16 dopiero
Ja to doskonale rozumiem, jutro powinnam dostać @, specjalnie kupiłam dwa testy na jutro, ale jeden zrobiłam o 19
Także moim zdaniem najgorsze co może być to posiadanie testów w domu, one kuszą, mówią do mnie normalnie
Lytomka
Fanka BB :)
Ja chyba widzę, a ile dpo jesteś?Hej dziewczyny, dodaje zdjęcie moje dzisiejszego testu..czy to blada kreska czy już glupieje.. Zobacz załącznik 1236474
KolorowaCzerń
Moderator
Na mnie czasami nawet krzyczą - zrób mnie, zrób mnieJa to doskonale rozumiem, jutro powinnam dostać @, specjalnie kupiłam dwa testy na jutro, ale jeden zrobiłam o 19
Także moim zdaniem najgorsze co może być to posiadanie testów w domu, one kuszą, mówią do mnie normalnie
Podziwiam dziewczyny które grzecznie czekają. Ja jestem z tych niecierpliwych.
KolorowaCzerń
Moderator
Widzę jakiś cień. Ale pewności nie mam.Hej dziewczyny, dodaje zdjęcie moje dzisiejszego testu..czy to blada kreska czy już glupieje..
Ja chyba widzę, a ile dpo jesteś?
Moj dzisiejszy ewidentnie wadliwy- wykonany około 19
Załączniki
Na mnie czasami nawet krzyczą - zrób mnie, zrób mnie
Podziwiam dziewczyny które grzecznie czekają. Ja jestem z tych niecierpliwych.
Zazdroszczę im silnej woli
Ja nie wiem co to cierpliwość..
sunflower21
Fanka BB :)
A ile dpo? Wygląda na odrobinkę zalany, najbezpieczniej będzie powtórzyć z ranaMoj dzisiejszy ewidentnie wadliwy- wykonany około 19
KolorowaCzerń
Moderator
Słabo widzę na zdjęciu. Jakiś szeroki cień cienia widzę też myślę że wadliwyMoj dzisiejszy ewidentnie wadliwy- wykonany około 19
O ile wieczorem mnie nie ciągnie. To rano muszę szybko sikać żeby nie zdążyć testu wyciągnąć z szufladyZazdroszczę im silnej woli
Ja nie wiem co to cierpliwość..
reklama
A ile dni dpo? Wygląda na odrobinkę zalany, najbezpieczniej będzie powtórzyć z rana
Dzisiaj 15 dpo, jutro powinna być @