reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Najpierw się przywitam, a potem Ci odpowiem 🙂
Cześć. Czytam Was prawie od początku, udzielałam się na staraczkach 2020, potem jakoś byłam zła na cały świat, więc na forum też 😜 Staramy się już chyba 7 czy 8 cykl, narazie bezowocnie. 15 mam termin @, nie wiem czy będę wcześniej testować. Może w Walentynki 🤔 Jeśli nic z tego nie wyjdzie teraz to mamy zalecone badanie nasienia. U mnie wszystkie badania bardzo dobre.
Życzę nam wszystkim powodzenia 🥰

Co do testów i owulacji. Miałam podobną sytuację, że nie mogłam uzyskać peaku. Okazało się, że jest on bardzo krótki, najczęściej w nocy i dlatego go nie chwyciłam. Robiąc kilka testów dziennie, a nawet nocą już go potrafię złapać. Może u Ciebie też był krótki w nocy?
Właśnie w tym cyklu robiłam tylko wieczorem, nie chciałam stać się niewolnikiem testów ;)
Zrobię jeszcze dzisiaj z ciekawości. Temperatura też nie pomaga w określeniu owu, wszystko się jakoś rozjeżdża ..... mam nadzieje, że następny cykl będzie u mnie spokojniejszy i jakoś się to unormuje...
Dzięki za odpowiedź :)

Właśnie w tym cyklu robiłam tylko wieczorem, nie chciałam stać się niewolnikiem testów ;)
Zrobię jeszcze dzisiaj z ciekawości. Temperatura też nie pomaga w określeniu owu, wszystko się jakoś rozjeżdża ..... mam nadzieje, że następny cykl będzie u mnie spokojniejszy i jakoś się to unormuje...
Dzięki za odpowiedź :)
Ja teraz jak widzę, że wieczorem kreska jest ciemniejsza, a na drugi dzień nie mam nadal peaku to wiem, że był w nocy. Już się go nie doszukuję tylko wiem, że nie zdążyłam złapać 😂 Miałam u gina owu potwierdzoną właśnie wtedy, kiedy go nie złapałam, a podejrzewałam kiedy był. U niektórych dziewczyn utrzymuje się kilka dni, a u mnie kilka godzin 😁

Ja teraz jak widzę, że wieczorem kreska jest ciemniejsza, a na drugi dzień nie mam nadal peaku to wiem, że był w nocy. Już się go nie doszukuję tylko wiem, że nie zdążyłam złapać 😂 Miałam u gina owu potwierdzoną właśnie wtedy, kiedy go nie złapałam, a podejrzewałam kiedy był. U niektórych dziewczyn utrzymuje się kilka dni, a u mnie kilka godzin 😁
w poprzednim cyklu ładnie szło do góry i to mnie trochę zmyliło. W takim razie w kolejnym muszę być bardziej czujna ;)
Dzięki :)

Liczyłam, ze tym razem się uda, szczególnie, ze zrobiłam trzy testy na każdym był cień kreski, który widziałam nie tylko ja.. a wcześniej zawsze była idealna biel

reklama
Hej dziewczyny!
Mam Wam do opowiedzenia śmieszna historie.
Wczoraj poszłam na progesteron, był mój 22dc. Po weekendzie z mężem, gdzie dużo się kłóciliśmy, mąż rzucił „Zrób sobie betę, bo jesteś wredna”. Oczywiście obraziłam się, ale jak byłam już na miejscu to pomyślałam, co mi szkodzi.

I uwaga beta 16 🥰🥰🥰

Wczoraj był mój 10dpo. Wróciłam do domu, zrobiła test i pojawiły się delikatne dwie kreseczki. Teraz czekam na 14.02, zrobię betę, zobaczę jak przyrost.

Normalnie mój mąż lepszy niż testy ciążowe 🤣

Do góry