reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

A miałyście jakis monitoring czy robilyscie testy owu, czy temperaturę mierzyłyscie zeby potwierdzić mniej wiecej owu? Czy wyliczacie na podstawie dni cyklu?
teoretycznie niby wg aplikacji w telefonie, wiem, że to kiepski temat :D ale to w sumie dopiero pierwszy cykl minął więc nie ma się co spinać :) byłam u lekarza pod koniec grudnia, który stwierdził, że na luzie uprawiać seks i będzie ok :) zobaczymy :)

reklama
teoretycznie niby wg aplikacji w telefonie, wiem, że to kiepski temat :D ale to w sumie dopiero pierwszy cykl minął więc nie ma się co spinać :) byłam u lekarza pod koniec grudnia, który stwierdził, że na luzie uprawiać seks i będzie ok :) zobaczymy :)

U mnie testy owu i aplikacja. Ginekolog miesiąc temu powiedział, ze współżycie co dwa dni i wszystko będzie si
Spoko nie ma problemu, ja tylko aplikacjom jakoś nie wierze po swoich przejściach 🤔😉 ale jak robilas testy owu i wyłapałaś peak to jak mysle ze jutro z porannego moczu powinno wyjść 😉 @jagodk_a no nie ma co się spinać w 1cs to ewidentnie na żywioł 😁 trzymam kciuki dziewczyny 😉

A u mnie dzisiaj biel vizira, 13 dpo, tylko trochę plamie i czuje brzuch taki okresowy, wiec nie wiem co z tego wyjdzie. Jutro dam sobie spokój, a jak się nic nie zmieni do piątku to jeszcze wtedy zrobię test :)

reklama
Za dużo siedzę na forum [emoji81]
Śniło mi się, że przyjeżdżały do mnie dziewczyny z forum robić testy. Jednej wyszły [emoji3498] [emoji4] jednej wyszło też i nie chciała i zostawiła nam zarodek taki już z rączkami i siedzieliśmy i się nim opiekowałyśmy [emoji1787][emoji2358]

Do góry