katrina13
Fanka BB :)
Clostilbegyt - on poprzez swoj skład, zmusza przysadkę do produkcji gonadotropin, czyli FSH i LHW tych staraniach pierwszy i pierwszy cykl starań. Ale mam już synka 3latka ma. Też miałam wtedy cykle stymulowane. Pierwszy cykl stymulowany plus zastrzyk i od razu ciąża. Niestety w 8 tc poroniłam. Zaraz po pierwszej @ znów brałam clo i od razu Też zaszłam i z tego właśnie mam synka. Także Mój organizm od razu reagował na clo. Ciekawe jak będzie teraz. Chociaż przeczucie mówi, że tym razem tak łatwo nie pójdzie.
Kiedy testujesz? A można wiedzieć co to bemfoli?
Nooom a tu jeszcze tyle czasu[emoji1787][emoji2356]osiwieje chyba[emoji1787][emoji2356]
Też na pewno będzie u Ciebie wszystko w porządku [emoji16][emoji4][emoji109]widzę, że testuje dzień po Tobie[emoji12]teoretycznie jak wytrzymam[emoji1787][emoji2356]ale tak jak pisałam czuje, że to nie ten cykl[emoji6]
Bemfola, to lek w formie zastrzyku podskórnego - to gotowe juz FSH i LH, podane doustnie mogłyby być zniszczone przez enzymy trawienne.
Mam dosyć długie cykle i przy 1 monitoringu, urosły mi 2 pęcherzyki i po 3 dniach były takie same, więc lekarz zalecił od tamtej pory bemfole, zeby przyspieszyc owulacje i na koniec ovitrelle (ganodotropina kosmówkowa, czyli HcG) na pekniecie, co daje oczekiwane efekty ale mądrze napisałam
Ja mialam przeczucie, ze 2 cykl juz bedzie moj, ale teraz jak dotarlam do 2 cyklu to mam wrazenie, ze jednak nie.... obym sie myliła