Czarnakawa91
Fanka BB :)
Ja to samoJa właśnie po komentarzach tutaj postanowiłam zamówić i spróbować. Wcześniej nie wiedzialam nawet ze cos takiego istnieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to samoJa właśnie po komentarzach tutaj postanowiłam zamówić i spróbować. Wcześniej nie wiedzialam nawet ze cos takiego istnieje
Który cykl juz masz stymulowany?To i Ja podobnie do Was dziewczyny. Dzisiaj 18dc w zeszły wtorek byłam na monitoringu i był pęcherzyk 25mm to był 12dc. Dzisiaj pojechałam do Mojego gina bo od kilku dni mam bóle i kłucie w jajniku. Bałam się, że jakaś torbiel się rozwija, ale na szczęście nic nie ma. Pęcherzyk ładnie pękł(miałam zastrzyk na pęknięcie bo jestem po stymulacji clo)
I ogólnie gin mówił, że wszystko ładnie wygląda [emoji4]jajniki nie powiększone więc bóle najprawdopodobniej po tabletkach.
Nie ma że boli trzeba się poświęcić . Ja też wg aplikacji dziś miałam mieć owulację i też mnie boli , ale byłam na kontroli u gina on przewiduje owulację za ok dwa dni. To będą pracowite dniHej kochane!
Podobno mam dzisiaj owulacje według kalendarzyka i obserwacji. Tak mnie boli jajnik, że aż przeklinam i jak sie tu wziąć za robote jak tak boli
Może też oznaczać,że po prostu jeden przestanie rosnąć i się wchłonie a drugi jeszcze urośnie i wypuści komórkęCześć kobietki, chciałabym się was poradzić. Byłam wczoraj u gina i powiedział, że mam pęcherzyk i w lewym i prawym jajniku różnią się zaledwie 1 mm. To dopiero nasz 2 cykl starań. Nie mam wielkiej wiedzy na te tematy. Nie dopytałam lekarza mój błąd. Czy to oznacza podwójna owulacje i czy w takim przypadku wyszłaby ciaza mnoga? Podpowiedzcie proszę, co myślicie
Ehh, pamiętam jak przepłakałam jak zobaczyłam wyniki męża, malutka ruchliwość i tylko 3% prawidłowych....Cześć dziewczyny. Ja bym chciała się z Wami pożegnać. Znikam z tego forum, nie ma sensu dla mnie testować co miesiąc, jak szansa na ciążę jest nikła. Nie wiem jak pogodze się z tym wszystkim, nie wyobrażam sobie inseminacji, in vitro. Myślałam, ze mnie to nie będzie dotyczyć...
Trzymajcie się. Trzymam kciuki za Wasze kreski.
Który cykl juz masz stymulowany?
Ja tez jestem na clo i bemfoli i biore ovitrelle na pęknięcie to moj 2 cykl stymulowany [emoji85]
Dziś 21dc, w pon gine czy pękły wszystkie [emoji85]
@Lily2389 to i mnie wpisz na 18.02 [emoji14][emoji85][emoji87]
Super! Mam nadzieję że usłyszę to samo we czwartek
To teraz pewnie się nie możesz doczekać żeby pierwszy test zrobić
Jestem na podobnym etapie jak Ty [emoji4] mam dziś 16dc. W zeszły wtorek pęcherzyk miałam 17mm, lekarz powiedział, że owulacja powinna być w czwartek (o ile pękł) w piątek czułam lekkie (bardzo lekkie) kłucie jajnika, na którym był pęcherzyk... I wyjątkowo w tym cyklu nie czuje nic, bo zeszłe cykle czułam bóle, jakieś dolegliwości i wszystko podchodziło pod zapłodnienie, ciążę itp [emoji81]
A teraz zupełnie nic [emoji2370]
A mi moj gin nie mówił nic o zastrzyku, prosić o niego czy zobaczyć może sam pęknie?Który cykl juz masz stymulowany?
Ja tez jestem na clo i bemfoli i biore ovitrelle na pęknięcie to moj 2 cykl stymulowany
Dziś 21dc, w pon gine czy pękły wszystkie
@Lily2389 to i mnie wpisz na 18.02