No piękna jest! Gratulacje
reklama
Czarnakawa91
Fanka BB :)
U mnie niestety zaczyna sie plamienie aktualnie 27 dc czyli kompletnie za wczesnie, nie zebym tydzien temu miala pozytywny test owu. No nic zycie, ale zycze Wam powodzenia i @szklana29 gratuluje
Gratuluję i życzę nudnej, zdrowej ciąży.
ana_banana
Gratuluję
Hej dziewczyn! Ja się zmywam z forum. Była to krótka przygoda, całkiem fajna. Jednak staranie się o dziecko w połączeniu z forum bardzo mnie stresuje.
Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę najlepiej jak potrafię
@szklana29 bardzo Ci gratuluje!
Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę najlepiej jak potrafię
@szklana29 bardzo Ci gratuluje!
MyszkaMiki30
Widać nawet na miniaturce [emoji2956][emoji3060][emoji2956]Zobacz załącznik 1235200
Drugi dzień.
Kreseczka ciut ciemniejsza [emoji85]
Powiedzcie że Wy też coś widzicie [emoji849]
Lily2389
@szklana29 kochana widać ❤ ale się cieszę ❤ wiadomo ze wszystko może się zdarzyć ale trzymam kciuki, trzeba być dobrej myśli ❤
Tak w ogóle cześć dziewczyny, nie mialam czasu wcześniej na forum, wyłączyłam myślenie, mój juz wypisuje i przeprasza, dalam ultimatum i powiedział że nie będzie pił w ogóle chyba ze za moim pozwoleniem
Tak w ogóle cześć dziewczyny, nie mialam czasu wcześniej na forum, wyłączyłam myślenie, mój juz wypisuje i przeprasza, dalam ultimatum i powiedział że nie będzie pił w ogóle chyba ze za moim pozwoleniem
Hanciaaq
Dziewczyny czy któraś z was tak miała bądź słyszała, tydzien temu skończyła mi się @.. od ta tej pory mam małe ale jednak mam plamienia brązowe, ostatnio połączone ze śluzem. Nigdy tak nie mialam, także nie wiem o co chodzi. W październiku poroniłam, ale wszystko było przebadane i w porządku po tej sytuacji, okres normalnie regularny.
Lily2389
reklama
Lily2389
Mysle ze musisz iść do swojego ginekologa z tym żeby zobaczyl czy wszystko w porządkuDziewczyny czy któraś z was tak miała bądź słyszała, tydzien temu skończyła mi się @.. od ta tej pory mam małe ale jednak mam plamienia brązowe, ostatnio połączone ze śluzem. Nigdy tak nie mialam, także nie wiem o co chodzi. W październiku poroniłam, ale wszystko było przebadane i w porządku po tej sytuacji, okres normalnie regularny.