reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
U mnie niestety zaczyna sie plamienie aktualnie 27 dc czyli kompletnie za wczesnie, nie zebym tydzien temu miala pozytywny test owu. No nic zycie, ale zycze Wam powodzenia i @szklana29 gratuluje 😘

Hej dziewczyn! Ja się zmywam z forum. Była to krótka przygoda, całkiem fajna. Jednak staranie się o dziecko w połączeniu z forum bardzo mnie stresuje.
Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę najlepiej jak potrafię :)

@szklana29 bardzo Ci gratuluje! ❤️

@szklana29 kochana widać ❤ ale się cieszę ❤ wiadomo ze wszystko może się zdarzyć ale trzymam kciuki, trzeba być dobrej myśli 😍
Tak w ogóle cześć dziewczyny, nie mialam czasu wcześniej na forum, wyłączyłam myślenie, mój juz wypisuje i przeprasza, dalam ultimatum i powiedział że nie będzie pił w ogóle chyba ze za moim pozwoleniem 😉

Dziewczyny czy któraś z was tak miała bądź słyszała, tydzien temu skończyła mi się @.. od ta tej pory mam małe ale jednak mam plamienia brązowe, ostatnio połączone ze śluzem. Nigdy tak nie mialam, także nie wiem o co chodzi. W październiku poroniłam, ale wszystko było przebadane i w porządku po tej sytuacji, okres normalnie regularny.

reklama
Dziewczyny czy któraś z was tak miała bądź słyszała, tydzien temu skończyła mi się @.. od ta tej pory mam małe ale jednak mam plamienia brązowe, ostatnio połączone ze śluzem. Nigdy tak nie mialam, także nie wiem o co chodzi. W październiku poroniłam, ale wszystko było przebadane i w porządku po tej sytuacji, okres normalnie regularny.
Mysle ze musisz iść do swojego ginekologa z tym żeby zobaczyl czy wszystko w porządku 😉

Do góry