Kwiatuszek1224
Zaciekawiona BB
To mój 6 cykl starań cykle 27-28 dni dzisiaj jest mój 23 dc i nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test niestety negatywny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj, zrobiłaś test sporo przed czasem spodziewanej @, więc jeszcze nie wszystko stracone!To mój 6 cykl starań cykle 27-28 dni dzisiaj jest mój 23 dc i nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test niestety negatywny
Oj, zrobiłaś test sporo przed czasem spodziewanej @, więc jeszcze nie wszystko stracone!
U mnie @... Możesz Lily dopisać w pierwszym poście...
Hej hej, ja wczoraj pisałam ze @ przyszła
Dzięki, będę pamiętać ❤Trzymam mocno kciuki żeby dotrzymał słowa! A w razie co to pisz i nakopiemy Mu do tyłka [emoji12][emoji12][emoji12]
Mialam male zawirowania dlatego zapytałam powinno być już wszystko w porządkuHej hej, ja wczoraj pisałam ze @ przyszła
Trzymam kciuki za następny miesiąc który to był cykl starań ?Hej hej, ja wczoraj pisałam ze @ przyszła
Oj kochana nie ty jedna, jest nas więcej, my tez o pierwszą dzidzię, który to twoj cykl staran? Który dzień cyklu i ilu dniowe cykle? Tez mysle ze za wcześnie test żeby mógł cokolwiek pokazać skoro do @ jeszcze tyle dniTo myślę że uda Ci się w tym miesiącu ja staram się o pierwsze dziecko i dlatego jestem taka niecierpliwa, tym bardziej że w bliskim otoczeniu tyle ciąż
6 cykl a dzień 23. Cykle mam z reguły 27 dniowe. Mam nadzieję że test okaże się fałszywie negatywnyOj kochana nie ty jedna, jest nas więcej, my tez o pierwszą dzidzię, który to twoj cykl staran? Który dzień cyklu i ilu dniowe cykle? Tez mysle ze za wcześnie test żeby mógł cokolwiek pokazać skoro do @ jeszcze tyle dni