AnetaManiak
Fanka BB :)
Ja o drugie [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Póki nie nadejdzie @ to szansa zawsze jest ❤eh. Brzuch już boli jak na okres. Jak w zegarku, 7 dni przed. Zawsze
Też sobie tak mówię, ale mimo wszystko wkurza mnie toPóki nie nadejdzie @ to szansa zawsze jest ❤
Lily, możesz mnie zapisać na 8. luty, to będzie 2 dni po spodziewanej @. Ale nie wykluczam, że poczekam i będę testować dopiero 14. - nie dość, że walentynki, to córka ma imieniny.
My się o drugie staramy - pierwsze się udało przy pierwszym miesiącu starań. A drugi się wlecze i coś nie chce się pojawić.
8 luty też ładne święto, bo to Święto Służby WięziennejTo ja biorę z Tobą 8.02 [emoji3590]
Lily ja 11.02 bylam wpisana ale gdzies zniknelamWpisane, chyba nikogo nie pominęłam ❤ zapowiada się intensywny miesiąc ❤