reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Eh u Mnie dziwna sytuacja. Dzisiaj 7dc. Wczoraj był skok temperatury i w dodatku test owu według Mnie też dodatni. Od 5dc biorę clo. Moja @ teraz miała zaledwie 3dni i była bardzo słaba, za to poprzednia trwała dobre 10dni i lało się ze Mnie. Byłam wtedy u gina. Zrobione badania i wszystko w porządku. Także mógł to być jednorazowy wybryk. Eh dzwoniłam dzisiaj do gina, ale nikt nie odbiera. On ma zawsze pełen kalendarz i pewnie piguły nie mają czasu żeby odebrać. Późnym popołudniem zadzwonię jeszcze do niego bo dzisiaj do 18 przyjmuje. Także mam zagwozdkę czy brać dalej clo[emoji19]
Mój ginekolog kazał brać clo przez 5 dni od 2 dnia cyklu i najpóźniej 10 dc być już na monitoringu

reklama
Tak brałam jak z synkiem zaszłam. Wtedy ma być wcześniejsza owulacja. Albo po prostu szybsze wspomaganie pęcherzyków. U Mnie chodzi tylko o to, żeby wszystko było bardziej wrażliwe ze względu na słabe plemniki męża.

Hej można dołączyć? Miałam nadzieję że uda się w styczniu ale niestety muszę liczyć na luty. Planuje testować 14.02 by sprawić prezent mężowi ale owulację mam różnie w cyklu i jak się zaś opóźni to będę testować później.
@Lily2389 proszę wstępnie mnie wpisać na 14.02 :-)
Staram się o trzecie dziecko choć emocje prawie jak przy pierwszym :-D

Hej można dołączyć? Miałam nadzieję że uda się w styczniu ale niestety muszę liczyć na luty. Planuje testować 14.02 by sprawić prezent mężowi ale owulację mam różnie w cyklu i jak się zaś opóźni to będę testować później.
@Lily2389 proszę wstępnie mnie wpisać na 14.02 :-)
Staram się o trzecie dziecko choć emocje prawie jak przy pierwszym :-D
Ooo no to ja staram się o pierwszego dzidziusia ❤ liczę że walentynki będą udane ❤

Ooo no to ja staram się o pierwszego dzidziusia [emoji173] liczę że walentynki będą udane [emoji173]
Ja też się staram o pierwszego dzidziusia. Owulacja mniej więcej w pierwszą rocznicę śmierci mojego ukochanego taty.. Mam nadzieję, że może on z góry coś pomoże i w lutym ujrzę dwie kreski [emoji173]️

Ja też się staram o pierwszego dzidziusia. Owulacja mniej więcej w pierwszą rocznicę śmierci mojego ukochanego taty.. Mam nadzieję, że może on z góry coś pomoże i w lutym ujrzę dwie kreski [emoji173]️
Idź na grób i poproś o wstawiennictwo u Boga bys zobaczyła dwie kreski i miała upragnionego dzidziusia. Ja tak zrobiłam. Był 1 listopad, zbliżał się 24 cykl starań i już tracilam nadzieję, na każdym grobie który odwiedziłam prosiłam o wstawiennictwo i nie wiem który mój bliski zmarły pomógł ale 6 grudnia okazało się że jestem w ciąży! 😍

Idź na grób i poproś o wstawiennictwo u Boga bys zobaczyła dwie kreski i miała upragnionego dzidziusia. Ja tak zrobiłam. Był 1 listopad, zbliżał się 24 cykl starań i już tracilam nadzieję, na każdym grobie który odwiedziłam prosiłam o wstawiennictwo i nie wiem który mój bliski zmarły pomógł ale 6 grudnia okazało się że jestem w ciąży! [emoji7]
Pięknie [emoji3590] na pewno poproszę [emoji3590]

reklama
Do góry