reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
ja dzisiaj testowałam bo czekam na okres już po odstawieniu dupka 7 dzień (zawsze przychodził na drugi dzień) i chyba to była testowa kreska 😅 nie nastawiam się, ale jak nie przyjdzie do niedzieli to znowu w poniedziałek zatestuje
Jak masz ochotę, mozesz pokazać fotę, chętnie poszukamy kresek :D
Ja lubię szukać kresek i uwielbiam oglądać pozytywne testy, nie wiem czy to normalne :D

Też bym go chętnie zobaczyła. Ja jak oglądam wasze blade kreski z wczesnych testów to później nie mam wątpliwości że moje są negatywne 😔 @rybciax3 pokaż test 😘
wyrzuciłam, bo szlam do pracy. Leży w koszu 😅 nie chciałam się nakręcać. Ale może jeszcze dzisiaj kupię i wtedy rano zatestuję to wam wrzucę i będziecie szukać hahaha 😂😂😂😀

Eh u Mnie dziwna sytuacja. Dzisiaj 7dc. Wczoraj był skok temperatury i w dodatku test owu według Mnie też dodatni. Od 5dc biorę clo. Moja @ teraz miała zaledwie 3dni i była bardzo słaba, za to poprzednia trwała dobre 10dni i lało się ze Mnie. Byłam wtedy u gina. Zrobione badania i wszystko w porządku. Także mógł to być jednorazowy wybryk. Eh dzwoniłam dzisiaj do gina, ale nikt nie odbiera. On ma zawsze pełen kalendarz i pewnie piguły nie mają czasu żeby odebrać. Późnym popołudniem zadzwonię jeszcze do niego bo dzisiaj do 18 przyjmuje. Także mam zagwozdkę czy brać dalej clo[emoji19]

reklama
Do góry