E
Em82
Gość
Serio? Ale gdzie?[emoji3166][emoji368] nie za wcześnie na gratulacje?[emoji2955]Gratulację ;-) ja widzę kreseczkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio? Ale gdzie?[emoji3166][emoji368] nie za wcześnie na gratulacje?[emoji2955]Gratulację ;-) ja widzę kreseczkę
Niestety nie ma co wstawać. Norma ilości to 15 mln na ml, a mój Mąż ma 3. Za mało, żeby oznaczyć morfologię.
Nakichaj na mnie proszę ❤Yo yoł ziomeczki Xd ale poczekalam do piątku. Grunt to być slownym i konsekwentnym Zobacz załącznik 1236102
Idę grasować na piździernikowe mamy
[emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356] Nie będę z tobą dyskutować.
Gratulacje[emoji173][emoji173][emoji173][emoji8][emoji3060]Yo yoł ziomeczki Xd ale poczekalam do piątku. Grunt to być slownym i konsekwentnym Zobacz załącznik 1236102
Idę grasować na piździernikowe mamy [emoji23]
Yo yoł ziomeczki Xd ale poczekalam do piątku. Grunt to być slownym i konsekwentnym Zobacz załącznik 1236102
Idę grasować na piździernikowe mamy [emoji23]
Przepraszam a masz już jakieś dzieci czy starasz się o pierwsze? Z wynikami jest tak jak z kobiecymi hormonami, może być tragicznie, a da się je poprawić. Styl życia suplementy, musi się chłop za siebie wziąć. Poza tym kiedyś słyszałam opinię lekarza, że wystarczy jeden. Dziewczyny których partnerzy mieli słabe wyniki wesprzyjcie jąHej dziewczyny.
Mój mąż dostał właśnie wyniki badania nasienia. Jest baardzo słabo.
Jestem załamana.
To jest jak dostać czymś ciężkim w głowę.
Dzis bedziemy umawiać wiziytę.Podejrzewam, że bez kliniki leczenia niepłodności się niestety nie obejdzie. Macie umówioną wizytę do androloga?