MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Hahaha wiem ale przy dużym zmęczeniu nie zawsze wszystko chce stać jak powinno [emoji81][emoji81][emoji81][emoji81]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny które mierzą temperaturę. Mam 6 dni do @. Wczoraj temp 37.8 (jednorazowy skok) dzisiaj już 36.8 czyli raczej na okres idzie?
Jak przy pierwszej ciąży też tak miałam ja niestety nie donosiłam jej. Widać kreske jak na moje zrobi się ciemniejsza tego ci życzę
Takie szare są. Powinny być różowe. Ale jak nie ma ciąży to z reguły nic na teście nie ma. Mój test wyszedł lekko różowy z popołudniowego moczu 4 dni przed okresem. W biologii wszystko jest możliwe będziesz miała nerwowe 5dni, i nawet sobie winka nie możesz wypić na wyluzowanieJa to z radości do sceptycyzmu teraz patrzyłam na te testy i po wyschnięciu są bledsze niż wtedy kiedy były jeszcze mokre. Także czas pokaże. Teraz muszę usiąść do pracy żeby zająć się czymś sensownym
Takie szare są. Powinny być różowe. Ale jak nie ma ciąży to z reguły nic na teście nie ma. Mój test wyszedł lekko różowy z popołudniowego moczu 4 dni przed okresem. W biologii wszystko jest możliwe [emoji23] będziesz miała nerwowe 5dni, i nawet sobie winka nie możesz wypić na wyluzowanie[emoji85]
Tylko że one mi wyglądają jak te moje na żywo. Fakt może na moich zdjęciach wyglądają na szare ale to taki mój aparat albo talent do zdjęć [emoji85] ale nie ma co gdybać, codziennie będę robić test do okresu i zobaczę czy ciemnieją czy nie i czy przyjdzie @
Nigdy nie pytałam o betę, ale mam lekarza godzinę drogi ode mnie. Ja grzecznie poczekam na termin @ i jak będzie dalej kreska zadzwonię. Także u mnie luz [emoji16]
To jest cisza przed burzą [emoji110] później się będą sypać same [emoji3498] [emoji4]U nas na razie nie ma komu gratulować prócz @meraja [emoji16] ja też czekam na wysyp [emoji3498] ale niedługo rozbijemy bank [emoji3590]
Ja bym tam mogla mieć na najbliższych jakieś 30 osób ale mój się uparł i nawet chcial na więcej ale nie dziękuję, masakra jakaś bo ta ciotka musi być ten tez bo się obraża nienawidzę czegoś takiegoChociaż na 100osób[emoji854][emoji33]to duże weselicho! My mieliśmy na 56 osób. Dla Mnie to już było dużo. Ale Ja z tych co wolę mniejsze [emoji16]
Mi się na przykład podobał pomysł Mojego męża kuzynki. Wzięli ślub byli rodzice i świadkowie. Potem był obiad w restauracji, później młodzi do jakiegoś klubu poszli i tyle[emoji16]a dodam, że są przy kasie, ale woleli te pieniądze przeznaczyć na coś innego. Ja szczerze też myślałam o takim ślubie ale jestem jedynaczką z upartą mamą [emoji19][emoji849]i tylko słyszałam "ale jak to będzie wyglądać, co ludzie powiedzą [emoji36]"
Ja bym tam mogla mieć na najbliższych jakieś 30 osób ale mój się uparł i nawet chcial na więcej ale nie dziękuję, masakra jakaś bo ta ciotka musi być ten tez bo się obraża nienawidzę czegoś takiego