reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Ta ciążą pomoże ciekawe skąd takie rzeczy wzięły [emoji2356]Ja jestem 3lata po porodzie i takie miesiączki zdarzają Mi się częściej niż przed porodem[emoji849]
Jeszcze nie pracuje więc pozwalam sobie na siedzenie w domu, dzisiaj 3dc dalej się leje ale juz mniej, dlatego wszyscy zawsze polecali mi zrób sobie dzidzie to się zmieni będzie lepiej, tylko jak teraz myślimy o ślubie to te wszystkie co tak mówiły to teraz mówią po co tak wcześnie za mąż wychodzę, patologia [emoji2368][emoji23]
Ja ostatnio wiadomo jestem w domu. Ale jak zdarzają Mi się takie okresy to niestety zwolnienie od gina. Dla Mnie jest wtedy naprawdę Problem żeby przejść spokojnie do łazienki, a co dopiero pracować.

Jejku dziewczyny, to współczuję :( a ja zawsze narzekałam... a tu może być jeszcze gorzej. Jak sobie z tym radzicie w pracy? Zanim nastały czasy pracy zdalnej (dla niektórych)

reklama
No do Mnie mają przyjść dzisiaj z amazone za bodajże 8,89euro 25szt i jest do nich specjalna aplikacja którą zresztą już mam bo testy owulacyjne jedne też mam z tej samej firmy.
Ja kupiłam bo męża szlag trafiał jak potrafiłam wydać na kilka testów 40e. Bo jednak testy są u nas drogie. A te za 25szt ok 10e.

Ja jeszcze biorę pod uwagę wadę testu. Fakt z tego pakietu zrobiłam już kilka i wszędzie biało, ale zawsze zdarza się błędny. A druga sprawa to naprawdę jest cień. Jednak to jak dobrze liczę 5 dni do okresu jeszcze 😉
Dokladnie :) wiec trzymamy kciuki bo 5 dni przed to w sumie przeciez wczesnie jeszcze na test :) 💪🏻💪🏻💪🏻

Co do ślubu. Ja brałam jak miałam 20lat rocznikowo 21. I wszyscy w koło a napewno wpadkę zaliczyli bo znałam się z mężem dopiero 7 miesięcy [emoji12][emoji1787]po 2 miesiącach znajomości mieliśmy już datę ślubu w kościele i zaklepaną restaurację [emoji16]
I jeszcze na dodatek My się przez internet poznaliśmy [emoji1787] także pomyśl sobie co gadali o Nas[emoji1787][emoji1787][emoji2356]
Jesteśmy już 13lat po ślubie [emoji16][emoji12][emoji12]a te co tak gadały są samotnymi matkami z wpadki albo już rozwódkami[emoji2368]więc reguły nie ma[emoji6][emoji6][emoji6]
Jeszcze nie pracuje więc pozwalam sobie na siedzenie w domu, dzisiaj 3dc dalej się leje ale juz mniej, dlatego wszyscy zawsze polecali mi zrób sobie dzidzie to się zmieni będzie lepiej, tylko jak teraz myślimy o ślubie to te wszystkie co tak mówiły to teraz mówią po co tak wcześnie za mąż wychodzę, patologia [emoji2368][emoji23]

Ja to jakoś mam przeczucie co do Ciebie, że to na 100% już jakaś maluteńka istotka grzeje sobie miejsce u Ciebie w brzuszku[emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Dzisiaj wzrost na 37. Także niewiele.
Ale to może jednak być coś na rzeczy bo od chyba dwóch dni jest mi bardzo słabo i mam mega zawroty głowy co też mnie stresuje bo ostatnia ciąża aż do poronienia była taka. Mdlałam non stop

reklama
Do góry