Lily2389
Fanka BB :)
No wlasnie ja rocznikowo mam 20 i nie wiem właśnie w czym mają ci ludzie problem, znamy się 6 lat, tylko fakt on jest ode mnie troszkę starszy ale 5 lat dla mnie jest idealnie ❤Ja nie wiem czy ta dzidzia tak działa XD U mnie to po porodzie miesiączki są gorsze niż były :/
A ślub za młodu super sprawa, polecam! Jedyne co to te czasy, które teraz nastały (wiadomo o co chodzi) nie sprzyjają weselnej zabawie. Ale nie wiem czy myślicie o hucznej potańcówce
Nam z mężem się udało wyprzedzić korone, w grudniu 2019 wyszłam za mąż, miałam 22 lata
Dziewczyny muszę wam napisać bo zaraz pęknę!! Wiem, jestem posrana ale od kilki dni robię codziennie testy ciążowe. To, nie wariactwo bo kupiłam pakiet 25 także za test wyszły mi grosze. Ale do rzeczy. Zawsze jak robiłam był biały jak śnieg. Nic. Pod każdym kątem nic, choćbym szukała z lupą. Dzisiaj zrobiłam rano znowu ale tym razem jest bladziutka kreska, ale nie taka spod lupy czy dodatkowo podświetlana. 9-10 powinnam mieć kres. Chciałabym wam pokazać ale niestety nie umiem na telefonie jej uchwycić.
na tym 2 cos widze coś się dzieje, kurcze pięknie by było, jeszcze jak ci temp urosla, trzymam kciuki ❤
Kurcze a my wlasnie coś nie może wpaść, chcieliśmy mieć wesele chociaż na 100 osóbCo do ślubu. Ja brałam jak miałam 20lat rocznikowo 21. I wszyscy w koło a napewno wpadkę zaliczyli bo znałam się z mężem dopiero 7 miesięcy [emoji12][emoji1787]po 2 miesiącach znajomości mieliśmy już datę ślubu w kościele i zaklepaną restaurację [emoji16]
I jeszcze na dodatek My się przez internet poznaliśmy [emoji1787] także pomyśl sobie co gadali o Nas[emoji1787][emoji1787][emoji2356]
Jesteśmy już 13lat po ślubie [emoji16][emoji12][emoji12]a te co tak gadały są samotnymi matkami z wpadki albo już rozwódkami[emoji2368]więc reguły nie ma[emoji6][emoji6][emoji6]