reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

No dziwi Mnie ten skok. Ale wiesz to dopiero pierwszy cykl więc też nie można porównać sobie.
Dla przykładu masz Mój obecny poperdzielony cykl na maksa[emoji17]
Skoku brak kompletnie. W dodatku górki, że hej. Także Ja na 1000% przekreślam ten cykl
Zawsze rano, budzi mnie budzik. Termometr mam przy łóżku także wyłączam budzik i mierzę pod językiem. Termometr z jedną cyfrą po przecinku może tu problem [emoji848] co ten skok może oznaczać? Raczej nie owulację bo mam cykle regularne
Screenshot_20210204-181243_Femometer.jpeg

reklama
Cześć dziewczyny:) chce do Was dołączyć, ponieważ w październiku podczas 4 cyklu starań czytałam namiętnie historie 2 kresek na październikowym forum i jak się okazało u mnie też się pojawiła upragniona fasolka. Niestety poroniłam w 11tc ale znów zaczęłam starania i może i tym razem przyniesiecie mi szczęście :) Okres ma przyjść 14 lutego, więc będę wtedy testować, chociaż nie wiem czy wytrzymam aż tyle :D

Majsia mam w tym terminie dostać okres chociaż ostatni cykl miałam 25 dni zamiast 28 wiec może być różnie. Dlatego chodzę jak na szpilkach tym bardziej że przy owulacji dostałam plamienia jak nigdy, a od jutra zaczynam brać progesteron. Trzymam kciuki, mam nadzieję, że się uda tym razem ;-) przytulam <3

Cześć dziewczęta jestem tutaj nowa i jest to mój pierwszy post. Mam polipa w macicy i biorę progesteron . Staram się od września ale z mizernym skutkiem. Mam nadzieję, że w lutym się uda. Trzymam za Was kciuki i ściskam mocno ;-)

A ja trzymam kciuki, żeby Tobie się szybko udało i wszystko było ok. 👍

Hej czy warto robić test jak zabezpieczyłam się z partnerem? Mój partner raczej uważa zabezpieczenie w prezerwatywie, a do tego zawsze wyciąga przed. Tu nie było by powodu do pisania tego postu, gdyby nie to, że raz zauważyłam coś białego we wnętrz i na zewnątrz prezerwatywy. Mozliwe że był to mój śluz bo wtedy taki miałam, nie wyglądało to jak sperma, bo tak jak mówiłam zawsze wyciąga przez, a wcześniej kilka dni już miałam taki biały śluz. Okres maislam dostać wczoraj lub dzisiaj. Ogólnie nie czuje się źle, normalnie jak zawsze. Od 2 tygodni chodzę siku częściej ale też więcej pije ponieważ biorę leki, a po za tym zawsze chodziłam częściej tak żadnych objawów nie mam

Ostatnia edycja:
Hej czy warto robić test jak zabezpieczyłam się z partnerem? Mój partner raczej uważa zabezpieczenie w prezerwatywie, a do tego zawsze wyciąga przed. Tu nie było by powodu do pisania tego postu, gdyby nie to, że raz zauważyłam coś białego we wnętrz i na zewnątrz prezerwatywy. Mozliwe że był to mój śluz bo wtedy taki miałam, nie wyglądało to jak sperma, bo tak jak mówiłam zawsze wyciąga przez, a wcześniej kilka dni już miałam taki biały śluz. Okres maislam dostać wczoraj lub dzisiaj. Ogólnie nie czuje się źle, normalnie jak zawsze. Od 2 tygodni chodzę siku częściej ale też więcej pije ponieważ biorę leki, a po za tym zawsze chodziłam częściej tak żadnych objawów nie mam
No jak nas trochę czytasz to widzisz że zajście w ciążę nie zawsze jest łatwe. A w prezerwatywie i przy stosunku przerywany szansa jest raczej równa 0 - ja z mężem 8 lat byłam tylko na przerywanym bez innego zabezpieczenia i w ciążę nie zaszlam a schodzę raczej szybko.

Nie jesteś w ciąży.

Majsia mam w tym terminie dostać okres chociaż ostatni cykl miałam 25 dni zamiast 28 wiec może być różnie. Dlatego chodzę jak na szpilkach tym bardziej że przy owulacji dostałam plamienia jak nigdy, a od jutra zaczynam brać progesteron. Trzymam kciuki, mam nadzieję, że się uda tym razem ;-) przytulam <3
Ja w poniedziałek mam badania kontrolne do pracy i tak mnie nachodzi żeby sobie zrobić betę jak już będę w przychodni.. Ale wiem że to za wcześnie. Ehh, kobiety jak się na coś napalą to już koniec :D Tobie tez życzę powodzenia :)

Ja w poniedziałek mam badania kontrolne do pracy i tak mnie nachodzi żeby sobie zrobić betę jak już będę w przychodni.. Ale wiem że to za wcześnie. Ehh, kobiety jak się na coś napalą to już koniec :D Tobie tez życzę powodzenia :)
10 dni od stosunku będą jest wiarygodna

reklama
Dzień dobry wszystkim w piątek😍Jeszcze 8h w pracy i weekend. Spojrzałam na 1 stronę i w walentynki taka lista testujących jest😱dziewczyny rozbijecie bank ☺️☺️. Ja testuje w pon ale tak mnie już korci, a wczoraj jeszcze pisałam ze będę grzecznie czekać🤣🤣. Ciśnienie robi swoje. Udanego piątku kochane.

Do góry