reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Hej dziewczyny :)
Czytam Was od jakiegoś czasu i mam pytanko.
Test owulacyjny pierwszy pozytywny był wczoraj ok godz 16. Dziś też wychodzą pozytywne, boli mnie jajnik.
Owulacja teoretycznie przypada na dzisiejszy dzień czy bardziej jutrzejszy?
Działaj odrazu . Mi w sobotę wieczorem gruba krecha jak nic wczoraj cały dzień jajniki bolały aż na krzyże szło dziś już jaśniejsza kreska 🙃

U mnie jak owulacja znowu wystąpi tak wcześnie i tendencja do cykli się utrzyma czyli 26 dni zamiast 31 to będę testowała w tym miesiącu jeszcze 28 lutego :p

Hihihi kupowałaś też z testami owu?
Ja na Amazonie zamówiłam sobie zestaw owu z ciążowymi [emoji2960][emoji2960][emoji2960]
Mi zostało 20 testów jeszcze [emoji23]

Znam ten ból [emoji2960]i weź Tu Kobieto teraz walcz z wewnętrzną Ja[emoji1787][emoji14]

Właśnie popełniłam ten błąd i kupiłam parę testów na zapas [emoji24] i tak mnie korci czy testować jeszcze dziś, czy już jutro z samego rana. Sama sobie pod górkę robię [emoji23][emoji85]

Dziewczyny, nie wytrzymałam [emoji28]
Rano zrobiłam test pinka kasetowy i wyszła bardzo, bardzo blada kreska, potem z drugiego moczu zrobiłam strumieniowy pinka i tam już wyszły sensowniejsze krechy [emoji2960][emoji2960]

unnamed.jpg

W południe byłam z młodym na spacerze i stwierdziłam, ze pójdę na betę bo i tak mam po drodze [emoji85] i teraz to chyba faktycznie jest coś na rzeczy [emoji28]

Przechwytywanie220.png

Super! Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]
No to ładnie miesiąc zaczęty [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Rano zrobiłam test pinka kasetowy i wyszła bardzo, bardzo blada kreska, potem z drugiego moczu zrobiłam strumieniowy pinka i tam już wyszły sensowniejsze krechy [emoji2960][emoji2960]

unnamed.jpg

W południe byłam z młodym na spacerze i stwierdziłam, ze pójdę na betę bo i tak mam po drodze [emoji85] i teraz to chyba faktycznie jest coś na rzeczy [emoji28]

Przechwytywanie220.png

unnamed.jpg

Przechwytywanie220.png
Ogromne gratulacje! :D

Ja zatestowałam i biel. Poczekam parę dni, jak @ nie będzie, to spróbuję, ale jestem pewna, że zaraz przyjdzie niestety

reklama

unnamed.jpg

Przechwytywanie220.png
A więc lutowe testowanie uważam za otwarte 😍

Ja mam w szufladzie jeden test, czeka na 12 lutego. Kupiony w listopadzie 😔

Do góry