reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Witajcie, u mnie dziś 12dc. Owulacja według flo za 6 dni. Ale dopadł nas covid. Brak sił, chociaż mojemu pomału siły wracają tak mnie rozkłada co raz bardziej. Całkowicie straciliśmy węch ale mamy nadzieję że szybko wróci. Także najpoerw się kurujemy. Szkoda tylko tego miesiąca 😔

Witajcie, u mnie dziś 12dc. Owulacja według flo za 6 dni. Ale dopadł nas covid. Brak sił, chociaż mojemu pomału siły wracają tak mnie rozkłada co raz bardziej. Całkowicie straciliśmy węch ale mamy nadzieję że szybko wróci. Także najpoerw się kurujemy. Szkoda tylko tego miesiąca 😔
To mamy mniej więcej podobnie, u mnie 13 dc. Długie masz cykle?

Przykro mi z tego powodu, wiem ze ciężko bo przechodziliśmy we wrześniu, a z węchem jest niezły problem bo mój chłop do teraz nie za dobrze czuje 🤷‍♀️ ja dzisiaj 14dc i chyba owu byla rano 🤔

Przykro mi z tego powodu, wiem ze ciężko bo przechodziliśmy we wrześniu, a z węchem jest niezły problem bo mój chłop do teraz nie za dobrze czuje 🤷‍♀️ ja dzisiaj 14dc i chyba owu byla rano 🤔
Tak jak zawsze mnie odrzuca od alkoholu, to jak powąchałam w domu rum tak totalnie nic nie czułam.

U nas covid przeszedł Maz w listopadzie, do tej pory węch nie wrócił mu całkowicie. Poza tym miał 4-5 dni gorączki i bólu mięśni. Ja przeszłam albo całkowicie bezobjawowo albo się przy nim nie zarazilam (w co watpie)
Trzymam kciuki za szybko powrót do zdrowia 🙂

reklama
Do góry