reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

LUTOWE DZIECIACZKI :))) i gratulacje dla mamuś!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Martula, Karolina - GRATULACJE !!! :laugh2::laugh2::laugh2: Dużo zdrówka dla Waszych dziewczynek :-D:-D:-D I co z tymi chłopcami ??? Czyżby mój następny w kolejce ??? ;-);-);-)

reklama
Gratulacje dla kolejnych szczęśliwych rodziców! I podziwiam precyzyjną relację Przemka - taką akcję opisać co do minuty - fiu, fiu:-)

madzik, mam nadzieję, że następny synuś to będzie mój :-)

Karolina77 & Przemek: OGROMNE GRATULACJE!!! :-D
Bardzo fajny opis porodu :happy:
Aż mi się łezka zakręciła... bo my też czekamy na Milenkę :tak: :-)

za kazdym razem jak czytam te opisy to mi sie łezki kręcą :) ja juz sie nie moge doczekac.
gratuluje wszystkim rozdwojonym mamusioom. no i wszystkim dzielnym tatusiom, piekna sprawa uczestniczyc w tym wydarzeniu :)
rosnijcie zdrowo :)

Karolino77 i Przemku wielkie gratulacje z narodzin córci.Jaka ona jest śliczna:-):-):-)

Śliczna córeczka :-) :-) :-) Gratulacje !!!:-)
I rewelacyjny opis porodu :-) :-) :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry