natusia.mamusia86
Fanka BB :)
o ja, a Ty czekasz do jutra? Czy coś się dzieję?Cześć dziewczyny, jestem już na sali przedporodowej. Porodówka i patologia zapchane, pękają w szwach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o ja, a Ty czekasz do jutra? Czy coś się dzieję?Cześć dziewczyny, jestem już na sali przedporodowej. Porodówka i patologia zapchane, pękają w szwach
@Ane20.02.20 dzięki za modlitwę. U mnie mała wczoraj słabiej się ruszała, ale i ja miałam intensywny dzień i nie było czasu tak się "wsłuchiwać" Dopiero jak położyłam się do łóżka czekałam na ruchy, już mówiłam sobie ze jak nie będzie to pojadę na IP sprawdzić. Na szczęście l były, tylko niemrawe.Kochane... otulam modlitwą. Niech Dobry Wszechmogący Bóg ma nas w opiece. Niech nas prowadzi. Ja jak dziś będę słabo czuć ruchy to jadę na ip. Niby trochę się rusza ale trudno mi powiedzieć czy się uda rozruszać. W sumie pewnie i tak mi dołem nie pozwolą. Mimo, że czuję się na siłach.