reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Z tego co kojarzę to jeszcze @Do_mi ma na 17, a coś się nie odzywa🤷‍♀️

Tak dokładnie, ja też mam na 17 :) we wtorek byłam na wizycie i okazało się, że mała kompletnie się nie szykuje do wyjścia. Szyjka długa, porządnie zamknięta, mała jeszcze jest wysoko, objawów zbliżającego się porodu żadnych, więc jak na razie się jeszcze nie zapowiada. W następną środę mam się zgłosić na KTG i będziemy ustalać z lekarką co dalej :)

U mnie wieści takie że 8km łącznie do przychodni i z powrotem zrobiłam by były efekty. Dziś położne anioły. Miałam ktg bez problemu z wizytą u innej dr. Mały aktywny. Ktg dobre. A po badaniu szyjka nie taka że do porodu. Lekarz zaproponowała rano pon szpital i tam będą decydować. Zgodziłam się. Natusia @natusia.mamusia86 polecam dużo spaceru, odkurzania i sok z pomarańczy. Przynajmniej mam szyjkę miękką. Skróconą. Ale jeszcze do tyłu. Za mało męża męczę. Dziewczyny już pewnie z dzidziami? @middayjoy dobrze, że w porządku. Nie ma jak w domku.

reklama
U mnie wieści takie że 8km łącznie do przychodni i z powrotem zrobiłam by były efekty. Dziś położne anioły. Miałam ktg bez problemu z wizytą u innej dr. Mały aktywny. Ktg dobre. A po badaniu szyjka nie taka że do porodu. Lekarz zaproponowała rano pon szpital i tam będą decydować. Zgodziłam się. Natusia @natusia.mamusia86 polecam dużo spaceru, odkurzania i sok z pomarańczy. Przynajmniej mam szyjkę miękką. Skróconą. Ale jeszcze do tyłu. Za mało męża męczę. Dziewczyny już pewnie z dzidziami? @middayjoy dobrze, że w porządku. Nie ma jak w domku.
Super, że wszystko w porzadku🙂To w poniedziałek będziesz wiedziała na czym stoisz i co i kiedy👍Darapuszkin na razie na etapie pogłębiania rozwarcia. Cookie_ już pewnie po, ale wiadomę po cesarce to troszku dłużej trwa.

Do góry