natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Pewnie boję się właśnie takiej reakcji personelu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba zależy od szpitala. Kiedyś miałam zabieg i anestezjologa dopiero na oddziale widziałam a badania też juz tam robili. W moim szpitalu ponoć od niedawna jest tak że wczesnej idzie się i samemu wszystko załatwia. Nawet samemu zapisuję się na ccKurczę to nie wiedziałam, że tyle tego się robi przed cc. Normalnie nie mogę uwierzyć, że już niedługo będziesz po wszystkimBędę mocno ściągać kciuki
Właśnie tak myślałam, że wszystko robi się już w szpitalu przed cc. Podziwiam Cię Cookie_, że potrafisz tak to wszystko ogarnąć i w ogóle podchodzisz do tego z zimną głową. Super, przygotowana jesteś już od dawna, zawsze doradzisz jak któraś z nas ma problem, małemu urodziny zorganizowalaśTo chyba zależy od szpitala. Kiedyś miałam zabieg i anestezjologa dopiero na oddziale widziałam a badania też juz tam robili. W moim szpitalu ponoć od niedawna jest tak że wczesnej idzie się i samemu wszystko załatwia. Nawet samemu zapisuję się na cc