reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Czekam do jutra, dziś musiałam się zgłosić i zamiast na patologii od raz na trakcie porodowym mnie ulokowali.
Jestem po pierwszych badaniach (ktg, usg, fotel) wszystko ok i młoda dalej pupą w dole. Już nawet nie pytałam czy rozwarcie postąpiło. Na ktg skurcze trochę większe niż ostatnio (skakały do 40) ale to i tak małe.

A jakie te skurczę muszą być, żeby było wiadomo, że akcja porodowa się zaczyna? Ja mam we wtorek pierwsze ktg a w temacie jestem zielona

Książkę mam i nawet na komórce Netflix wczoraj mąż mi zainstalował.
Ze skurczami to już nie pamiętam jaki zakres na te które powodują rozwieranie szyjki.

Ja dzisiaj w nocy miałam dość bolesne skurczę, zauważyłam też, że brzuch mi opadł, tak mi się wydaję🤔Jestem myślami przy Tobie, już jutro czeka Cię cudowne spotkanie ❤👍😁Trzymam kciuki🤞🤞

Kochane... otulam modlitwą. Niech Dobry Wszechmogący Bóg ma nas w opiece. Niech nas prowadzi. Ja jak dziś będę słabo czuć ruchy to jadę na ip. Niby trochę się rusza ale trudno mi powiedzieć czy się uda rozruszać. W sumie pewnie i tak mi dołem nie pozwolą. Mimo, że czuję się na siłach.

Kochane... otulam modlitwą. Niech Dobry Wszechmogący Bóg ma nas w opiece. Niech nas prowadzi. Ja jak dziś będę słabo czuć ruchy to jadę na ip. Niby trochę się rusza ale trudno mi powiedzieć czy się uda rozruszać. W sumie pewnie i tak mi dołem nie pozwolą. Mimo, że czuję się na siłach.
@Ane20.02.20 dzięki za modlitwę. U mnie mała wczoraj słabiej się ruszała, ale i ja miałam intensywny dzień i nie było czasu tak się "wsłuchiwać" Dopiero jak położyłam się do łóżka czekałam na ruchy, już mówiłam sobie ze jak nie będzie to pojadę na IP sprawdzić. Na szczęście l były, tylko niemrawe.
Dziś za to standardowe.

reklama
Do góry