reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

Mokito, Anikaaa gratki udanych wizyt :tak:

Nasze ktg ok i żadnych oznak żeby coś się ruszyło w wiadomym kierunku z wyjątkiem jednego skurczu treningowego. Więc ta połowa lutego coraz bardziej realna.

reklama
super że u wszystkich tak dobrze się układa :-)ja dziś mam jakieś mdłości pierwszy raz w ciąży :-/ wszystkie dziewczynki koło 3kg to tylko mój taki kloc? ja ktg jeszcze nie miałam niestety heh ciekawa jestem która z nas pierwsza się rozpakuje i urodzi sn ;-)

Mnie już prawie od dwóch tygodni czyści. Kilka razy już wymiotowalam, często chodzę do łazienki.
Wieczorem zwykle mam mdłości.
Ehh uroki końca.

Dziewczyny gratuluję wizyt:-D

Made, drago, anulfka trzymamy moc cc cc cc cc cc no kciuki za jutro, oby szybko i mało boleśnie się wszystko odbyło i nawet przeziębienie nie popsuło planów na cc:tak:

reklama
Do góry