reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

Mokito, Anikaaa gratki udanych wizyt :tak:

Nasze ktg ok i żadnych oznak żeby coś się ruszyło w wiadomym kierunku z wyjątkiem jednego skurczu treningowego. Więc ta połowa lutego coraz bardziej realna.

reklama
super że u wszystkich tak dobrze się układa :-)ja dziś mam jakieś mdłości pierwszy raz w ciąży :-/ wszystkie dziewczynki koło 3kg to tylko mój taki kloc? ja ktg jeszcze nie miałam niestety heh ciekawa jestem która z nas pierwsza się rozpakuje i urodzi sn ;-)

Mnie już prawie od dwóch tygodni czyści. Kilka razy już wymiotowalam, często chodzę do łazienki.
Wieczorem zwykle mam mdłości.
Ehh uroki końca.

Dziewczyny gratuluję wizyt:-D

Made, drago, anulfka trzymamy moc cc cc cc cc cc no kciuki za jutro, oby szybko i mało boleśnie się wszystko odbyło i nawet przeziębienie nie popsuło planów na cc:tak:

reklama
Do góry