reklama
A w ogóle to ja też bym już.chciała urodzić ale w tym tyg musze nogi zaciskac. Od jutra mały remont kuchni. Wiec najwcześniej w sobotę. Bo inaczej mąż ze mną być nie może bo będzie w domu z robotnikami.
Dorex mina twojego lekarza pewnie bezcenna
Dorex mina twojego lekarza pewnie bezcenna
Mokito
Fanka BB :)
To pieknie made! a powiedz jak tam Twoj P? (jak masz ochote w odp. watku)
Mi sie z kolei absolutnie z porodem nie spieszy, nastawiam sie na koncowke lutego, najlepiej zaraz po 20. bo wtedy bedzie u mnie mama na tydzien. Wierze, ze dzieci przychodza, gdy czuja, ze mamy sa juz gotowe. Z pierwszym dzieckiem sie ta teoria potwierdzila ;-)
Mi sie z kolei absolutnie z porodem nie spieszy, nastawiam sie na koncowke lutego, najlepiej zaraz po 20. bo wtedy bedzie u mnie mama na tydzien. Wierze, ze dzieci przychodza, gdy czuja, ze mamy sa juz gotowe. Z pierwszym dzieckiem sie ta teoria potwierdzila ;-)
Mokito u mnie sie to chyba sprawdza, bo D ma druga zmiane i nie ma go od 12 do 23 w domu, wiec jestem z Mila u rodzicow i z 20km do szpitala zrobily sie 2km
No i w nocy mialam skurcze i nad ranem tez, chcialabym zeby do konca tygodnia zdazyly sie rozbujac
No i w nocy mialam skurcze i nad ranem tez, chcialabym zeby do konca tygodnia zdazyly sie rozbujac
A ja raz bym juz chciala a raz jeszcze nie i niech samo sie zdecyduje kiedy. Dorex moja szyjka tez trzyma wiec tyle naszego strachu bylo a tu niespodzianki życie robi. Vani, made chetnie bym sie z Wami położyła na kilka dni zeby miec troche spokoju ;-)
monikamarcina
U mnie jest tak, ze bardzo chce ale sie boje )))
Ja jak juz wiem ze przybrala to nie moge sie doczekać piatku )) zobaczymy co z tego wyniknie, moj lekarz nalega na cc w ten piatek ze względu na cholestaze a zastępca ordynatora chce zrobic jeszcze jedno usg w czwartek. Mam nadzieje, ze zdania juz nie zmienia bo się nastawilam bardzo
reklama
Dragonella
U mnie jest tak, ze bardzo chce ale sie boje )))
hehe mam takie same uczucia :-) w czw. bede melise dozylnie pic.... w sumie juz zaczynam byc klebkiem nerwów... a z drugiej strony bardzo sie ciesze na piątek :-)
typowa baba w ciązy :-)
Made - super :-)