reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

Elunia moja mama 3 dzieci pośladkowo rodziła sn :-/
U nas OK tak jak czułam Maksiu jest głową w dół, ma 1052g i cukrzycy nie mam :-)

reklama
Elunia odganiaj czarne mysli:tak: dzieciaczki nawet w 9 miesiącu potrafią się obrócić choć pewnie dla mamy dość bolesne doznanie. Trzymam kciuki żeby bylo ok. Gdzieś czytałam że są położne które technikami masażu brzucha potrafią obrócić dziecko ale pewnie nie będzie takiej potrzeby ;-)

dorex trzymam kciuki za każdy tydzień do 38 włącznie:-)
elunia może zdąży się obrócić jak piszą doświadczone mamy, a jeśli nie to cc może nie będzie najgorszym wyjściem, a lekarzem to się w ogóle teraz nie przejmuj, co to średniowiecze, że on już Ci zapowiedział, ze nie będzie otwierał brzucha, co to on rodzi do cholery, będzie dobrze;-)
Anikaaaa trzymamy kciuki za glukozę:tak:

Dorex dbasz o siebie, czasu tez juz nie tak duzo zostalo... musi sie udac!

Elunia zrozumiale ze sie stresujesz, ale moze jeszcze za wczesnie? jak Iga i gardelko?

Dziękuję dziewczyny za pocieszenie ale i tak w glowie najgorsze mysli cala noc myslalam wievie jakie wtedy spanie,... iga bierze bactrim bo to bakteryjnie gardlo zainfekowane. Inhalacje właśnie jej robie bo 8.30 wstała na nia późno dostala sniadanko leki i teraz oddycha przez maseczkę. Odrywa jej sie mocno z gardla ale w nocy nie kaszlala. Takze do srody antybiotyk i do piatku w domku.

Hej ja jestem juz po wizycie
:-) cukier na czczo 71 a po glukozie 115 gin mowil ze dobry wynik i nie ma czym sie przejmowac :-) szyjka nie skraca sie twarda zamknieta i dluga :-) infekcji brak, teraz córcia : ulozona jest glowka w dol wiekiem jest starsza niz z suwaczka bo 29 tydzien poprostu wyrownal sie termin z miesiaczki bo tak byla względem miesiaczki o 1,5 tyg za mala termin porodu sie nie zmienia, mowi ze modelka bo nogi ma dlugie :-D a to zdjecie buzi mojej corci tylko że odwrócić go jakoś nie mogę :-D

Załączniki

• 1415964559814.jpg
    1415964559814.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 33
Vanilijka gratki wizyty!
A ja już po pomiarze i jest dobrze! Skracanie zatrzymane a szyjka pozamykana:-) Widać odpoczynek mi był potrzebny. Mam się nie forsować i za 2 tyg kolejna wizyta. Jaką ulga psychiczna to Wam mówię bo już czarne scenariusze moja mozgownica pisała...

reklama
Dorex trzymamy kciuki za 38 tydzień! Dbaj o siebie mocno!

Dziewczyny gratulacje udanych wizyt, a Ty Elunia się nie stresuj bo na tym etapie dzidzia jeszcze wiele razy może się przekręcić!

Do góry