reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
elunia Maluchy mają jeszcze czas na przekręcenie się. Ja na ostatniej wizycie jak zapytałam ginkę jak jest Jasiek ułożony to usłyszałam, że na tym etapie dziecko lubi tak bardzo zmieniać pozycję, że ułożenia nie powinno się jeszcze podawać. Ale mój oczywiście jak na plaży...w poprzek po skosie...choć nie wiem czy nie przekręcił się jakoś, bo dziś rano pierwszy raz czułam ruchy powyżej pępka, ale po godzinie już po lewej na dole, a po dwóch po prawej na dole :-D to moje dziecię jest wszędzie :-D

vanilijka no to modeleczka pięknie rośnie ;-) gratki!!

ewka świetne wieści!! super że szyjka trzyma i się nie skraca! :tak:

żebyś wiedziała made :-D dziś pierwszy raz zdałam sobie sprawę że Jasiek już musi być duży :-D
zresztą od 4-5 dni czuję mocniejsze i bardziej intensywne ruchy :tak:

Odebrałam wyniki glukozy i jestem lekko zmięszana:/ Glukoza na czczo wyszła 89, zakres prawidłowy 60-105, czyli w normie, po 2h 140, zakres prawidłowy <=140, poziom wysoki. Nie wiem co mam myśleć i trochę się boje :/

A tak w ogóle to gratuluje udanych wizyt :)

Anika popieram zdanie Vani, w ciąży wyniki są rzeczywiście takie na granicy normy, spokojnie zobaczysz, co powie lekarz, nie stresuj się;-)

reklama
Do góry