reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Juz myslalam,ze cos nie tak, ze mnie tak okropnie bola :p

Dzwonilam do ginekologa, tzn do jego sekretarki-pielegniarki i uprrzejma kobieta otworzyla moja karte ciazy i mowi mi "lozysko na przedniej scianie wysoko umiejscowione" wiec wyglada na to, ze jest ok :O moze lekarz sie pomylil, albo ja zle zrozumialam. Jezuuju jak ja nienawidze swojego roztrzepania!! Powtarzam juz po raz kolejny- ta ciaza mnie odmóżdżyła! :D
Aż mi się płakać chce ze szczescia! :D

Magsia to ja obstawiam, ze wcale nie masz lozyska przodujacego! :p
Pachwiny nie bola, jest okej ostatni dni.
Moze terapia barwami-kolorowa salatka owocowa mi wlasnie poprawia samopoczucie ;)

Magsiu, dobrze, ze z Ala wszystko w porządku :*

Wydaje mi się, że z Twoim lozyskiem wszystko w porzadku i po prostu zaszła jakas pomyłka :)

Musialam zle zrozumiec kub lekarz sie przejezyczyl :p
Mokito sprobuje, ale wiesz co wymyslilam? Kupie duuuży papier i farby antyalergiczne i namalujemy cos z Milenka :)
Mize na weekend :) pozniej wrzuce co Nam wyszlo :D

Made masz racje, niewazne jak ja sie bd czula, najwazniejsze,ze Ala zdrowa :) :*

Super pomysl! Malowanie to swietna forma terapii, sama stosuje zeby nie zwariowac :D a moja Kinga odkad dostala taki zestaw do malowania i rysowania codziennie kilkakrotnie sie tym zajmuje... najbardziej lubi malowac sobie rece i nogi haha

maagsiaa no z tym łożyskiem to chyba jakaś pomyłka...przodujące to co innego niż na przedniej ścianie ;-) ja też mam na przedniej ścianie wysoko :-p dobrze że się wyjaśniło :tak:

ja mam wynik mojej krzywej cukrowej i powiem Wam że jestem zaniepokojona...

glukoza na czczo - 51
po 2 godzinach - 69

wygląda mi to na hipoglikemie, tylko dlaczego rano dobrze się czułam? Przy takim poziomie cukru dostaję charakterystycznych dobrze mi znanych objawów i od razu działam, a dziś zupełnie nic się nie działo, więc tym bardziej jestem zaskoczona tak niskim poziomem cukru...:eek:
no nic przeczekam cierpliwie 2 tygodnie do wizyty - zobaczymy co mi powiem ginka..

reklama
cześć mamusie:) ja też mam łożysko na przedniej ścianie:) od jakiegoś czasu mam zgage o fuujjjjj:/
ja robiłam wczoraj glukoze i na czczo miałam 94 i po 2 godzinach też 94 :) więc chyba dobrze.
angelstw dbaj o siebie i maluszka , może zadzwoń jutro do gin i zapytaj co i jak :(

Do góry