reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Gratuluje dziewczyny wizyt. Ja mam nadzieje że jutro dowiem sie ile mój maluch waży:)

Trzymam kciuki za kolejne i za glukozę. Ja na szczęście jej wyniki mam bardzo dobre i wreszcie pozostałe (krew i mocz) też są w normie, czyli witaminy i żurawina pomogły :)

Angelstw a pozwolono Ci leżeć? Bo coś mi się obiło że nie powinno się leżeć.

No właśnie co placówka i lekarz to inne zalecenia :-p pozwolono mi wrócić do domu najlepiej przeleżeć te 2 godziny i po tym czasie wrócić...ale cukier mi tak spadł że czasem się zastanawiam czy moja trzustka w momentach zwyżki glukozy we krwi nie produkuje za dużo insuliny...:eek:zmierzyłam sobie z ciekawości sama z palca cukier po godzinie od wypicia - miałam 140 a po 2 godz. 114. Natomiast po kolejnych 45 minutach o mało nie zemdlałam...cukier spadł mi poniżej 60!! dobrze że miałam Męża pod ręką i M&M'sy czekoladowe. Teraz zjadłam śniadanie i już jest ok, ale nie ukrywam że się zestresowałam...przed 15 mam mieć wyniki więc dam znać co tam wyszło..

Dzięki Boże że to badanie wykonuje się tylko raz w ciąży!

reklama
Do góry