reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
anglestw nie zaszkodzi zadzwonić, żeby być pewnym, że ok to jednak dwa tygodnie, ja mam tak 5.78, a po 2h 5.70 norma 3.33-6.10
kropelka ja tez miewam zgagi do tego bolace jak diabli dobrze, że nie są częste....hm uroki

oj dziewczyny zgaga to też i moja zmora :wściekła/y:
a jeszcze miesiąc temu cieszyłam się że mnie to w ogóle nie dotyczy :-D
no i mam, codziennie wieczorem męczarnie, choć przed snem wypijam szklankę mleka i póki co fajnie łagodzi tę dolegliwość :tak:
także dajemy radę.

Macie rację, napiszę do ginki zobaczymy co ona na to.

Ostatnia edycja:
Angel, koniecznie dzwon do ginka, po co masz sie stresowac az dwa tygodnie! Zabijecie mnie, ale ja nie wiem nawet co to zgaga :D ale za kare wykancza mnie kręgosłup!

Ja dzis slabo sie udzielam nawet nie mam sily czytac wpisow tak mnie rozlozylo ale moj kochany maz kupil mi syrop krople i tab na gardlo z prenalenu kilo cytryny syrop malinowy kilo cebuli 3 glowki czosnku i sloik miodu :-D powiedzial ze bedzie mnie leczyl zrobil juz syrop z cebuli do jutra rana bedzie gotowy dodatkowo mam pic ta miksture z cytryny miodu i czosnku herbate z suropem malinowym i cytryna i lezec w łóżku jak to nie pomoze to juz sama nie wiem ;-)

reklama
Mi przy takich akcjach herbatka z miodem cytrynka zawsze pomaga plus czosnek ale w kapsulkach bralam naturalny antybiotyk....cebulki nie moge bo zgaga ale tez ogolnie nsjlepsze lekarstewko ;)

Do góry