reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Cześć dziewczyny!

Ja dzisiaj też wizytuje, ale wcale nie mam ochoty iść na tą wizytę. Moja gin prowadząca odeszła z pracy i zostałam zapisana do innej, która ani uprzejmością ani delikatnością nie grzeszy.:confused2: Muszę do niej iść, bo datę wizyty uzależnioną mam od zwolnienia. Na następną wizytę zapiszę się już do innego lekarza. :happy:
Trzymajcie kciuki ;-)

Hejka, my po wizycie :)
Dzisiaj sie dowiedzialam,ze jednak mam lozysko przodujace :O Wieczorami czuje jakby mi cos wychodzilo z pochwy, wiec nospa, mam lezec i odpoczywac...przy roczniaku :O Wiec troszeczke sie zalamalam. Dostalam tabletki uspokajajace od gina, mam lykac tylko w czasie ataku nerwicy.
Abtetaz dobre wiesci: Ala zdrowiutka, ruchliwa :) a szyjka ma 37mm, wiec to mnie ogromnie cieszy! :)
Trzymamy kciuki za wizyty!!!

PS. No i za jakies 2tyg glukoooza :p

dorex, kajuta trzymamy kciuki:tak:, kajuta pomyśl, że tylko raz u niej i to dla Maluszka, mnie tez ostatnio jak lekarz zbadał to myślałam, że z tego samolotu dostanie po pysku ach musimy być twarde:zawstydzona/y:
anglestw oby wyniki były dobre o 15 prosimy o raport:tak:
magsia najważniejsze, że Alicja zdrowa, co do leżenia i opieki nad rocznym Bąblem nie znam patentu, ale z tą nerwicą to mnie martwisz, może jakieś sposoby relaksacji, aromaterapia, muzyka, medytacja cholera wie, najgorsze, ze ten paskudny listopad jeszcze przed nami, ale nie ma co, my tu jesteśmy i jakby coś to pisać trzeba i koniec:-)

reklama
Dzieki za wsparcie :* takie zabiegi sa cholernie drogie, niestety nie stac Nas, musze jakos przetrwac ten jesienny czas ;( jakies dwa miesiace jeszcze i bedzie spokoj :) pozniej t tylko pojedyncze incydenty :)
A z tym lozyskiem to nie wiem, tak sie zmartwilam, ze zapomnialam zapytac ;( ja juz tak mam, ze jak sie zdenerwuje, to zapominam o wszystkim ;( i tak sie przejelam, ze natychmiastowo poczulam nadchodzacy atak nerwicy, wiec zapytalam gina co moge brac. Chocby mialy pomoc choc jednorazowo, to bede szczesliwa :)
Aaano jeszcze co do lozyska, to ciagle gin mowil, ze jest z tylu wysoko, wiec naprawde mnie zaskoczyl mowiac, ze jest z przodu :(
Najbardziej jednak martwi mnie to, ze musze lezec, a wiadomo,ze dziecko wymaga opieki. Postanowilam,ze jak juz nie bede dawac rady, to do porodu bede u rodzicow z Mila. Dzieki Bogu, ze choc moi rodzice Nam pomagaja, bo na rodzine z D strony nie ma co liczyc. Wiec jak potrzebuje np pozyczyc 50zl to musze jechac 20km do moich rodzicow, a D rodzina mieszka 4km od Nas :O

Do góry