reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

U nas też genetyczne w porządku, wszystko w normie :-)
będę miała jeszcz badanie czy dziecinka ma 2 nerki bo moja mama i brat maja 1 od urodzenia

reklama
Hej Kobietki :)

Ostatnio postanowiłam zmienić lekarza bo moja Pani doktor była niedobra , jeden z głównych powodów ze nie robiła usg a wysyłała mnie do innego lekarza i inne grzeszki też miała, Koleżanka która też teraz jest w ciąż poleciła mi swojego również prywatnie, byłam dziś na 1 wizycie i jestem mega zadowolona chociaż na dzień dobry dostałam ochrzan ze nie mam zrobionego prenatalnego badania , ja zdziwiona mówię ze poprzednia pani doktor powiedziała ze jest jeszcze czas na co on ze chyba już za późno no ale dokładnie sprawdził i powiedział ze na już mam się umówic, grzecznie wyjaśniłam ze to moja 1 ciąża i tak mnie lekarz prowadził a nie ze ja jestem jakaś nienormalna, :p , no ale potem było miło szyjka ma się dobrze, potem usg i również wszystko dobrze , pokazywał wszystko ładnie ręce nóżki chociaż dzidzia nie chciała z nim współpracować i się układać do zdjęcia. dostałam tel do gościa na prenatalne i ide już jutro :)

to się rozgadałam :)

Miłej nocy :)

ja miałam przez brzuszek oglądanie maluszka i potem takie szybkie dopochwowe żeby zobaczyć czy z szyjką wszystko ok, tak też miałam w pierwszej ciąży... od ok 12 tyg i tak i tak aż do porodu :tak:

reklama
To teraz ja ...
byłam dzisiaj na wizycie i wszystko jest ok
Kropek ma 6,5 cm i pięknie bijące serdusio !
Macica się "uniosła" i dostałam zielone światełko na przytulanki !!!
We środę prenatalne ( usg i krew )

Do góry