reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
My z maleństwem jesteśmy już po pierwszych dwóch usg. W czwartek byliśmy na NFZ, ale małe tak fikało, że pani doktor straciła do niego cierpliwość i kazała mi pójść sobie prywatnie na badanie przezierności:tak:. Ponadto z usg wyszło, że termin przesunął mi się z 18 na 11.02.:-) Dzisiaj byłam prywatnie i Pan doktor był po prostu cudowny.:-D Co prawda maleństwo dzisiaj też się zbuntowało, zapadło w sen zimowy i ani myślało się obudzić czy przekręcić,ale Pan doktor był bardzo cierpliwy i dotąd je zaczepiał aż w końcu się ułożyło tak, że można było zbadać przezierność. Wyszła 1.31 czyli jak najbardziej w normie. Podsumowując maleństwo zdrowo rośnie i oby tak dalej :-D:-D

Anikaaa według wczorajszego usg nam też wychodzi 12 ale to się pewnie jeszcze 10 razy zmieni a maluszek i tak urodzi się wtedy, kiedy on będzie chciał :-) Chociaż nie ukrywam, że trochę liczę na 14.02 skoro już oscylujemy w rejonach tej daty :-D

kajuta_89 też mam cichą nadzieję na ta datę 14:-) ale jakby urodziło się 18 to byłby cudowny prezent na rocznicę ślubu rodziców:-) czas pokaże:)

Ja też mam termin na 15/16.02 i też cicho liczę na 14 hehe a jutro na badania genetyczne trochę się stresuję ale bardziej nie mogę się doczekać żeby zobaczyć dziecinkę :)

hehe my też oscylujemy wokół 14 lutego :-D termin na 17 ale różnie może być ;-)

karola kciuki za genetyczne ;-) my już szczęśliwie po i cieszę się że już mamy je za sobą :tak: choć mega przyjemne było patrzenie na Fikusia i słuchanie serduszka ;-)

reklama
Hej jestem już po usg genetycznym i cieszę się bardzo bo dziecko prawidłowo się rozwija przeziernosc jest b. Niska kość nosowa jest tylko lekarz powiedział że mam nisko ułożone łożysko :/ nadal mam dużo odpoczywać polegiwac martwi mnie te łożysko.

Do góry