reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
My z maleństwem jesteśmy już po pierwszych dwóch usg. W czwartek byliśmy na NFZ, ale małe tak fikało, że pani doktor straciła do niego cierpliwość i kazała mi pójść sobie prywatnie na badanie przezierności:tak:. Ponadto z usg wyszło, że termin przesunął mi się z 18 na 11.02.:-) Dzisiaj byłam prywatnie i Pan doktor był po prostu cudowny.:-D Co prawda maleństwo dzisiaj też się zbuntowało, zapadło w sen zimowy i ani myślało się obudzić czy przekręcić,ale Pan doktor był bardzo cierpliwy i dotąd je zaczepiał aż w końcu się ułożyło tak, że można było zbadać przezierność. Wyszła 1.31 czyli jak najbardziej w normie. Podsumowując maleństwo zdrowo rośnie i oby tak dalej :-D:-D

Anikaaa według wczorajszego usg nam też wychodzi 12 ale to się pewnie jeszcze 10 razy zmieni a maluszek i tak urodzi się wtedy, kiedy on będzie chciał :-) Chociaż nie ukrywam, że trochę liczę na 14.02 skoro już oscylujemy w rejonach tej daty :-D

kajuta_89 też mam cichą nadzieję na ta datę 14:-) ale jakby urodziło się 18 to byłby cudowny prezent na rocznicę ślubu rodziców:-) czas pokaże:)

Ja też mam termin na 15/16.02 i też cicho liczę na 14 hehe a jutro na badania genetyczne trochę się stresuję ale bardziej nie mogę się doczekać żeby zobaczyć dziecinkę :)

hehe my też oscylujemy wokół 14 lutego :-D termin na 17 ale różnie może być ;-)

karola kciuki za genetyczne ;-) my już szczęśliwie po i cieszę się że już mamy je za sobą :tak: choć mega przyjemne było patrzenie na Fikusia i słuchanie serduszka ;-)

reklama
Hej jestem już po usg genetycznym i cieszę się bardzo bo dziecko prawidłowo się rozwija przeziernosc jest b. Niska kość nosowa jest tylko lekarz powiedział że mam nisko ułożone łożysko :/ nadal mam dużo odpoczywać polegiwac martwi mnie te łożysko.

Do góry