reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
elunia r. masz rację, ja na ostatniej wizycie słyszałam jak bije serduszko, uczucie nie do opisania :)

angelstw trzymam kciuki za wizytę i oczywiście czekam na dobre wieści:)

Kurcze dziewczyny, z Wami tak jakoś lepiej mi jest;-) mąż cały dzień zabiegany, ledwo wejdzie do domu, to za chwilę telefon i wychodzi...

Właśnie zadzwonił do mnie Doktor z prośbą o przełożenie USG genetycznego, bo mu poniedziałek nie pasuje....
ja już takim zrezygnowanym głosem do niego " na kiedy doktorze?" a ona do mnie "na sobotę 8 rano" :-D
mega się cieszę przynajmniej kilka dni wcześniej już będę wiedziała co i jak :tak:

Dziewczyny poratujcie co na bol głowy. Drugi dzien mam masakre... co bierzecie? Lekarz powiedzial ze mam brac wit.ciazowe sam folik juz nie. Jakie polecacie. z iga bralam prenatal classic.

reklama
elunia na głowę to tylko paracetamol nam wolno i to nie za często.....

ja w pierwszej ciąży brałam femibion natal 1 i 2, teraz przeszłam na femibion natal classic bo tańszy.... a wydatków nie brakuje;-)

Do góry